MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar FiveM de sunucuya giremiyorum sunucuda whitelist yok arkada Epic Games'te açık ama yine de bağlanılamadı hatası veriyor nedeni nedir? Bütün sunucularda oluyor. Dosya Ekleri 1700071293488275520071946320398.jpg 143,2 KB · Görüntüleme: 1.228
Arkadaşlar FiveM de sunucuya giremiyorum sunucuda whitelist yok arkada Epic Games'te açık ama yine de bağlanılamadı hatası veriyor nedeni nedir? Bütün sunucularda oluyor.
Çözüm noskillemir 15 Kasım 2023 MEnes54 dedi: Girmem için sunucuda olmammı lazım sunucuda varımda kayıtlı değilim. Genişletmek için tıkla... Discord sunucusunda rol veriliyor rolu aldiysaniz girebilirsiniz ama rolunuz yoksa mulakata gidip kayit olun.
MEnes54 dedi: Girmem için sunucuda olmammı lazım sunucuda varımda kayıtlı değilim. Genişletmek için tıkla... Discord sunucusunda rol veriliyor rolu aldiysaniz girebilirsiniz ama rolunuz yoksa mulakata gidip kayit olun.
KS KS MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #11 noskillemir dedi: Hocam Discord sunucusunda var misiniz sunucunun ve ekran goruntusu atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Sunu noskillemir dedi: Discord sunucusunda rol veriliyor rolu aldiysaniz girebilirsiniz ama rolunuz yoksa mulakata gidip kayit olun. Genişletmek için tıkla... Fivem discorda bağlı değil ama rolu alınca nasıl girecem Artı 0 Eksi
noskillemir dedi: Hocam Discord sunucusunda var misiniz sunucunun ve ekran goruntusu atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Sunu noskillemir dedi: Discord sunucusunda rol veriliyor rolu aldiysaniz girebilirsiniz ama rolunuz yoksa mulakata gidip kayit olun. Genişletmek için tıkla... Fivem discorda bağlı değil ama rolu alınca nasıl girecem
noskillemir Hectopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #12 MEnes54 dedi: Sunu. FiveM Discord'a bağlı değil ama rolu alınca nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Baglayin hocam. Artı 0 Eksi
MEnes54 dedi: Sunu. FiveM Discord'a bağlı değil ama rolu alınca nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Baglayin hocam.
KS KS MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #13 noskillemir dedi: Baglayin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Fivem i bilmiyorum bu konuda bilgim yokta nasıl bağlanılıyo söylermisiniz noskillemir dedi: Baglayin hocam. Genişletmek için tıkla... Bağlıymış hocam tmdır teşekkürler Artı 0 Eksi
noskillemir dedi: Baglayin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Fivem i bilmiyorum bu konuda bilgim yokta nasıl bağlanılıyo söylermisiniz noskillemir dedi: Baglayin hocam. Genişletmek için tıkla... Bağlıymış hocam tmdır teşekkürler
noskillemir Hectopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #14 MEnes54 dedi: Hocam FiveM'i bilmiyorum bu konuda bilgim yokta nasıl bağlanılıyor söyler misiniz? Bağlıymış hocam tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam girebiliyor musunuz sunuculara. Artı 0 Eksi
MEnes54 dedi: Hocam FiveM'i bilmiyorum bu konuda bilgim yokta nasıl bağlanılıyor söyler misiniz? Bağlıymış hocam tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam girebiliyor musunuz sunuculara.
KS KS MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #15 noskillemir dedi: Rica ederim hocam girebiliyor musunuz sunuculara. Genişletmek için tıkla... Şuan DC den kayıt olucam öyle denicem olmassa yazarım Artı 0 Eksi
noskillemir dedi: Rica ederim hocam girebiliyor musunuz sunuculara. Genişletmek için tıkla... Şuan DC den kayıt olucam öyle denicem olmassa yazarım
noskillemir Hectopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #16 MEnes54 dedi: Şu an DC'den kayıt olacağım öyle deneyeceğim olmazsa yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam. MEnes54 dedi: Şu an DC'den kayıt olacağım öyle deneyeceğim olmazsa yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi sunucuya girmeyi deniyorsunuz? Tamam gordum ria RP. Artı 0 Eksi
MEnes54 dedi: Şu an DC'den kayıt olacağım öyle deneyeceğim olmazsa yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam. MEnes54 dedi: Şu an DC'den kayıt olacağım öyle deneyeceğim olmazsa yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi sunucuya girmeyi deniyorsunuz? Tamam gordum ria RP.
KS KS MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #17 noskillemir dedi: Tamamdir hocam. Hocam hangi sunucuya girmeyi deniyorsunuz? Tamam gordum ria RP. Genişletmek için tıkla... Sunucuya girdim girdi şimdi Artı 0 Eksi
noskillemir dedi: Tamamdir hocam. Hocam hangi sunucuya girmeyi deniyorsunuz? Tamam gordum ria RP. Genişletmek için tıkla... Sunucuya girdim girdi şimdi
noskillemir Hectopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #18 MEnes54 dedi: Sunucuya girdim girdi şimdi. Genişletmek için tıkla... Tamamdir iyi oyunlar hocam cozum olarak isaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
MEnes54 dedi: Sunucuya girdim girdi şimdi. Genişletmek için tıkla... Tamamdir iyi oyunlar hocam cozum olarak isaretlerseniz sevinirim.