FiveM'deki her sunucuda şu hatayı alıyorum:
Yardımlarınızı bekliyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
FiveM'in ayarlarından mı?Ayarlara gidiyosunuz kankam orada en altta Update ile ilgili bir ayar var ona tıklıyosun. 2 seçenek çıkacak önce alttakini seçiyosun, gelen uyarıya evet diyosun sonra üstteki Release olanı seçiyosun ve FiveM'i kapatıyosun. Epic Games'den almış olsan bile Steam'i açıp FiveM'e giriş yapıyosun ve sorun kalktı. Eğer hala sorun devam ediyosa yine ayarlara gidip bu sefer direk Release'yi seçip kapat aç yapıyosun ve düzeliyor.
çözebildiniz mi?FiveM'in ayarlarından mı?
Fivemdean mı rocksterdanmı yapcam bu ayarları fivem diyosan fivemda update le alakalaı ayar yokAyarlara gidiyosunuz kankam orada en altta Update ile ilgili bir ayar var ona tıklıyosun. 2 seçenek çıkacak önce alttakini seçiyosun, gelen uyarıya evet diyosun sonra üstteki Release olanı seçiyosun ve FiveM'i kapatıyosun. Epic Games'den almış olsan bile Steam'i açıp FiveM'e giriş yapıyosun ve sorun kalktı. Eğer hala sorun devam ediyosa yine ayarlara gidip bu sefer direk Release'yi seçip kapat aç yapıyosun ve düzeliyor.
Fivem, bende vardı.Fivemdean mı rocksterdanmı yapcam bu ayarları fivem diyosan fivemda update le alakalaı ayar yok

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.