E emrereis25 Decapat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 156 23 Mayıs 2020 #1 Oyunda 30 FPS alırken Razer Game Booster programını kurdum FPS yükseldi fakat 3. yazılım program olma dolayısıyla ban yeme riskim var mı?
Oyunda 30 FPS alırken Razer Game Booster programını kurdum FPS yükseldi fakat 3. yazılım program olma dolayısıyla ban yeme riskim var mı?
fsociety Kilopat Katılım 12 Şubat 2019 Mesajlar 162 Çözümler 2 23 Mayıs 2020 #2 emrereis25 dedi: Oyunda 30 FPS alırken Razer Game Booster programını kurdum FPS yükseldi fakat 3. yazılım program olma dolayısıyla ban yeme riskim var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarına müdahale etmiyorsa problem olmaz.
emrereis25 dedi: Oyunda 30 FPS alırken Razer Game Booster programını kurdum FPS yükseldi fakat 3. yazılım program olma dolayısıyla ban yeme riskim var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarına müdahale etmiyorsa problem olmaz.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 23 Mayıs 2020 #3 emrereis25 dedi: Oyunda 30 FPS alırken Razer Game booster programını kurdum FPS yükseldi fakat 3. yazılım program olma dolayısıyla ban yeme riskim var mı? Genişletmek için tıkla... Game booster sadece arka plan işlevlerini durdurur sorun olmaz.
emrereis25 dedi: Oyunda 30 FPS alırken Razer Game booster programını kurdum FPS yükseldi fakat 3. yazılım program olma dolayısıyla ban yeme riskim var mı? Genişletmek için tıkla... Game booster sadece arka plan işlevlerini durdurur sorun olmaz.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 23 Mayıs 2020 #4 Razer Gamer Booster yüzünden ban yemezsiniz.