Çözüldü GTA 5 görev gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enespolatm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar GTA 5'e yeni başladım ve pek bir bilgim yok. 24 veya 25 görev yaptım ama görev gelmiyor ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-02-14 at 22.02.47.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-14 at 22.02.47.jpeg
    353,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
P olana gittigimde görev falan başlamıyor M, F, t de karakter evleri oraya gidince örnegin trevor ile franklinin evine gidiyorum görev başlatmak için başka karaktere git diyor geçincede görev çıkmıyor.

Bu soru işareti olan görevleri nasıl başlatacagım oraya gidince başlamıyorda.

Oralara gittiğinde renkli bir daire olmalı. Örneğin trevora geçtin, M'ye gittin. Orada turuncu alan olması lazım. Oraya girince görev başlıyor veya sen m harfine yaklaştığında görev otomatikman başlıyor.
Dostum M, F, P, t ve? Olanların hepsi görev zaten.

P olana gittigimde görev falan başlamıyor M, F, t de karakter evleri oraya gidince örnegin trevor ile franklinin evine gidiyorum görev başlatmak için başka karaktere git diyor geçincede görev çıkmıyor.

Harfleri gormuyor musun baskan? Onlar gorev iste. Soru isaretleride gorev.

Oralara gittiğinde renkli bir daire olmalı. Örneğin trevora geçtin, M'ye gittin. Orada turuncu alan olması lazım. Oraya girince görev başlıyor veya sen m harfine yaklaştığında görev otomatikman başlıyor.

Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı