"Documents/Rockstar Games/GTA V/Settings.xml" buradan "Settings.xml" dosyasını not defteri olarak başlatıp değiştirebilirsin. Texture Quality 0'dan 2'ye gidiyor.Yine olmadı.
Onayla diyor musun?Texture kalitesi Normal'in üstüne çıkmıyor. Very high yapıp yeniden başlatınca geri normal oluyor.
Onayla diyorum yeniden başlıyor ancak yine normale dönüyor.Onayla diyor musun?
Ayarları değiştirip Benchmark testi başlatmayı deneyin.
2. çözümü denediniz mi?Onayla diyorum yeniden başlıyor ancak yine normale dönüyor.
Yine olmadı.2. çözümü denediniz mi?
Ayarları değiştirip Benchmark testi başlatmayı deneyin. Testi tamamlayın.
"Documents/Rockstar Games/GTA V/Settings.xml" buradan "Settings.xml" dosyasını not defteri olarak başlatıp değiştirebilirsin. Texture Quality 0'dan 2'ye gidiyor.Yine olmadı.
Commandline sorunumu çözdü teşekkürler."Documents/Rockstar Games/GTA V/Settings.xml" buradan "Settings.xml" dosyasını not defteri olarak başlatıp değiştirebilirsin. Texture Quality 0'dan 2'ye gidiyor.
Yine benchmark testi yapabilirsin fakat bu sefer ayarları değiştirdikten sonra kaydetmeden testi başlat.
Oyunun klasöründeki "commandline.txt" isimli dosyayı silebilirsin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.