GTA 5 güncelleme sonrası "Unexpectedly exited" hatası

fever4n

Decapat
Öncelikle herkese selamun aleyküm arkadaşlar. Oyuna Steam üzerinden sahibim şu gece kulübü güncellemesi geldi 5 GB, onu indirdim, oyuna gireyim dedim. Girdi, ana lobide Online'a girdim, "Unexpectedly exited" hatasını aldım. Ne Online'a, ne de Offline'a giremiyorum. Bundan önce çok rahat giriyordum. Denemediğim çözüm kalmadı. Lütfen yardım edin.

Oyunu satın aldım, çevrimiçi hesabımı oluşturdum çıkış yaptım. Ertesi gün çevrimiçi oyuna girmek istediğimde direk ban(yasaklama) aldım sebepsizce. Seninkine şaşırmadım dostum.

Aynı sorun bende de var.Güncellemeden önce takır tıkır çalışan oyun 5 gblık güncellemeden sonra aynı hatayı veriyor.Hiçbir şekilde oyuna girilemiyor.Dosya doğruladım yine aynı sorun devam ediyor.Çevrimdışı steam yaptım yine veriyor hata.Yardım eden olursa sevinirim.

Aynı sorun bende de var.
Daha önce bu hata hakkında bende konu açmıştım fakat çözümü bilen çıkmadı . Oyunu Steam'den aldım kurulumu yaptıktan sonra yaklaşık 60 saat sorunsuz hatasız oynadım. Son güncellemeden bir önceki güncelleme geldiğinde ilk defa bu hatayı aldım. Günlerce uğraştım Youtube ve form sitelerinde anlatılan her şeyi tek tek, adım adım uyguladım ama çözüm olmuyor. Oyunu silip yeniden indirdim hata devam ediyordu. Son güncellemeden bir kaç gün önce bilgisayara format attım. Format sonrasında oyun hata vermeden sorunsuz çalıştı. Son güncellemeyi yaptıktan sonra aynı hata geri geldi. Çözebilenler lütfen yardım etsin.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    126,4 KB · Görüntüleme: 56
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı