GTA 5 güncellemeden sonra açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Wonders

Picopat
Katılım
21 Kasım 2021
Mesajlar
16
RAM
8 GB G SKILL
Ekran kartı
R9 380
Anakart
ASUS M5A
İşlemci
FX 6300
6.60 GB'lık GTA 5 güncellemesinden sonra oyun açılmamaya başladı. Doğrula diyorum olmuyor onar diye bir yazı çıkıyor oyunun altında tıklıyorum ve şu yazıyor GTA 5 bir dosyaya erişilirken hata oluştu. Lütfen çalışmakta olan programları gözden geçir diyor. Altında ise şöyle bir kod mevcut IS-MF01-183-1392. Yardımlarınızı bekliyorum.

 
Sanırım oynadığınız GTA 5 Epic Games'den erişiyorsunuz. Kodu internete direkt yazıldığında IS-MF-01: File failed to relocate successfully (Dosya başarılı bir şekilde taşınamadı) - Epic Games Destek
Bu sayfa çıkmakta. Önerilen adımlarda ise

oyunu kaldır ve yeniden yükle​

Oyununu yeniden yüklemek sorunu çözebilir.

  1. Epic Games başlatıcısı'nı aç.
  2. kütüphane'ye tıkla.
  3. Oyununu bul ve yanındaki üç noktaya tıkla.
  4. kaldır'a tıkla.
Olduğundan bu adımlara güvenmeniz gerekecektir.
 
Sorun çözüme kavuşmuş bulunmaktadır. Çözümü örneğin C diskinde bulunan GTA 5 dosyasını yeni bir klasör oluşturarak içine atın ardından Epic Games e gelerek oyunu yeniden indirmeye başlatın. Ben 1 dakika civarı indirdim ardından iptal ettim. Daha sonrasında yeni klasöre attığımız GTA 5'i oradan alıp yeni oluşan GTA 5 dosyasının içine atın ardından oyunu Epic Games üzerinden doğrulayın biraz güncelleme yaptıktan sonra oyun açılıyor. Bende yaklaşık 4 GB güncelleme yaptı.
 

Geri
Yukarı