Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.134 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Mayıs 2021 #1 Oyun sürekli gece. 35 dakikadır oyundayım hala gece. Gündüz nasıl yapabilirim? Bilen yok mu Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
KS KS Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.134 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Mayıs 2021 #11 Omer5051 dedi: GTA 5 Director Mode deneyebilirsin oyun içinde olan bir şey zaten. Buradan isterseniz sürekli gündüz/gece yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oldu da oradan çıkamıyorum şindi Artı 0 Eksi
Omer5051 dedi: GTA 5 Director Mode deneyebilirsin oyun içinde olan bir şey zaten. Buradan isterseniz sürekli gündüz/gece yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oldu da oradan çıkamıyorum şindi
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #12 Ediz41 dedi: Oldu da oradan çıkamıyorum şindi. Genişletmek için tıkla... Tekrar basın tuşa ya da ESC basın. Artı 0 Eksi
Ediz41 dedi: Oldu da oradan çıkamıyorum şindi. Genişletmek için tıkla... Tekrar basın tuşa ya da ESC basın.
KS KS Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.134 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Mayıs 2021 #13 Spade427 dedi: " Tuşa basın birin saolundaki tuşa basın yazın. Genişletmek için tıkla... Olmuyo hala gece Spade427 dedi: Tekrar basın tuşa ya da ESC basın. Genişletmek için tıkla... Yok seninkini de denedim arkadaşın kini de gene de olmadı Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: " Tuşa basın birin saolundaki tuşa basın yazın. Genişletmek için tıkla... Olmuyo hala gece Spade427 dedi: Tekrar basın tuşa ya da ESC basın. Genişletmek için tıkla... Yok seninkini de denedim arkadaşın kini de gene de olmadı
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #14 Ediz41 dedi: Olmuyor hala gece. Genişletmek için tıkla... Her yazış da farklı hava oluyor. Tekrar yazın büyük harflerle yazın emin olun doğru yazdığınızdan. Artı 0 Eksi
Ediz41 dedi: Olmuyor hala gece. Genişletmek için tıkla... Her yazış da farklı hava oluyor. Tekrar yazın büyük harflerle yazın emin olun doğru yazdığınızdan.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 25 Mayıs 2021 #15 Hocam modsuz yapamazsın o değişikliği keşke dinleseniz bizi. Spade427 dedi: Her yazış da farklı hava oluyor. Tekrar yazın büyük harflerle yazın emin olun doğru yazdığınızdan. Genişletmek için tıkla... Havayı değil saati değiştirmek istiyor. Artı 0 Eksi
Hocam modsuz yapamazsın o değişikliği keşke dinleseniz bizi. Spade427 dedi: Her yazış da farklı hava oluyor. Tekrar yazın büyük harflerle yazın emin olun doğru yazdığınızdan. Genişletmek için tıkla... Havayı değil saati değiştirmek istiyor.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #16 Ecmel dedi: Hocam modsuz yapamazsın o değişikliği keşke dinleseniz bizi. Havayı değil saati değiştirmek istiyor. Genişletmek için tıkla... Neden yapılmasın oyunun kendi kodu bende yapıyordum. Artı 0 Eksi
Ecmel dedi: Hocam modsuz yapamazsın o değişikliği keşke dinleseniz bizi. Havayı değil saati değiştirmek istiyor. Genişletmek için tıkla... Neden yapılmasın oyunun kendi kodu bende yapıyordum.
KS KS Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.134 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Mayıs 2021 #17 Ecmel dedi: Hocam modsuz yapamazsın o değişikliği keşke dinleseniz bizi. Havayı değil saati değiştirmek istiyor. Genişletmek için tıkla... Ama bekliyorum gene olmuyo sabah bir türlü olmuyo Artı 0 Eksi
Ecmel dedi: Hocam modsuz yapamazsın o değişikliği keşke dinleseniz bizi. Havayı değil saati değiştirmek istiyor. Genişletmek için tıkla... Ama bekliyorum gene olmuyo sabah bir türlü olmuyo
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #18 Ecmel dedi: Havayı değil saati değiştirmek istiyor. Genişletmek için tıkla... Gündüz olmasını istiyor saati istemiyor. Artı 0 Eksi
Ecmel dedi: Havayı değil saati değiştirmek istiyor. Genişletmek için tıkla... Gündüz olmasını istiyor saati istemiyor.
KS KS Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.134 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Mayıs 2021 #19 Spade427 dedi: Neden yapılmasın oyunun kendi kodu bende yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Hile aktif güneşli hava diyor olmuyor Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: Neden yapılmasın oyunun kendi kodu bende yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Hile aktif güneşli hava diyor olmuyor
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 25 Mayıs 2021 #20 Spade427 dedi: Neden yapılmasın oyunun kendi kodu bende yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Havayı değiştirmeye yarıyor o kod saati değil. Ediz41 dedi: Ama bekliyorum gene olmuyo sabah bir türlü olmuyo Genişletmek için tıkla... Bir oyunu açıp kapatır mısın? 30DK gecede kalmaz oyun. Artı -1 Eksi
Spade427 dedi: Neden yapılmasın oyunun kendi kodu bende yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Havayı değiştirmeye yarıyor o kod saati değil. Ediz41 dedi: Ama bekliyorum gene olmuyo sabah bir türlü olmuyo Genişletmek için tıkla... Bir oyunu açıp kapatır mısın? 30DK gecede kalmaz oyun.