muhammete Yoctopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Xbox'umu sıfırlayacağım. GTA 5'i geri yukledigimde hikaye modum hala durur m? Yani sifirlanir mi?
Çözüm Yerayay 9 Şubat 2025 Kayıt dosyasını kopyala. Xbox'u çok bilmiyorum ama buluta atılıyorsa oraya at. USB belleğe atabiliyorsan orayada atabilirsin.
Kayıt dosyasını kopyala. Xbox'u çok bilmiyorum ama buluta atılıyorsa oraya at. USB belleğe atabiliyorsan orayada atabilirsin.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.452 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 Kayıt dosyasını kopyala. Xbox'u çok bilmiyorum ama buluta atılıyorsa oraya at. USB belleğe atabiliyorsan orayada atabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Kayıt dosyasını kopyala. Xbox'u çok bilmiyorum ama buluta atılıyorsa oraya at. USB belleğe atabiliyorsan orayada atabilirsin.
KS KS muhammete Yoctopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 Yerayay dedi: Kayıt dosyasını kopyala. Xbox'u çok bilmiyorum ama buluta atılıyorsa oraya at. USB belleğe atabiliyorsan orayada atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Kayıt dosyasını kopyala. Xbox'u çok bilmiyorum ama buluta atılıyorsa oraya at. USB belleğe atabiliyorsan orayada atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.