Çözüldü GTA 5 hikaye modunda para hilesi nasıl yapılıyor?

• Konuyu başlatan Agahh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.500
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Agahh

Decapat
Daha fazla  
Videodakiler ile aynı şeyi yapıyorum, Cheat Engine ile yapmaya çalışıyorum first scane tıkladığım zaman hiçbir değer çıkmıyor. Ne yapabilirim?

Çözüm
Hocam Cheat Engine daha iyidir Menyoo ben kurdum Online sorunu yaşadım GTA. Girmem için Menyoo yüzünden 20 dk bekledim oldu.

İşte Cheat Engine ile de yapamıyorum yazdığım şey oluyor first scane bastığım zaman hata sesi veriyor değer çıkmıyor.

İşte Cheat Engine ile de yapamıyorum yazdığım şey oluyor first scane bastığım zaman hata sesi veriyor değer çıkmıyor.

Tamamdır çözdüm BattlEye'ı kapatmam gerekiyormuş.
Hocam Cheat Engine daha iyidir Menyoo ben kurdum Online sorunu yaşadım GTA. Girmem için Menyoo yüzünden 20 dk bekledim oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamamdır çözdüm BattlEye'ı kapatmam gerekiyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı