OnurDAGLI Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #21 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hocam yapmayın etmeyin ev shop nedir araştırsaysaydınız keşke bence sistemi iade edin. Genişletmek için tıkla... Tamamda elimde para yok ki öyle ayda 600 tl ödüyeceğim diye kabul ettim.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hocam yapmayın etmeyin ev shop nedir araştırsaysaydınız keşke bence sistemi iade edin. Genişletmek için tıkla... Tamamda elimde para yok ki öyle ayda 600 tl ödüyeceğim diye kabul ettim.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #22 Hocam tekrardan soruyorum, sürücüler güncel mi? Evet fena kazıklanmışsınız ama o sistem GTA 5'i oynatamayacak bir sistem değil.
Hocam tekrardan soruyorum, sürücüler güncel mi? Evet fena kazıklanmışsınız ama o sistem GTA 5'i oynatamayacak bir sistem değil.
2 217854 Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 818 Çözümler 5 8 Şubat 2021 #23 OnurDAGLI dedi: Troll değil normal fiyatı 8.000 TL taksitle almak zorunda kaldığım için 9.500 ödüyeceğim. Genişletmek için tıkla... Siz ciddi olamazsınız ? Çabucak gidin o sistemi iade edebiliyorsanız iade edin.
OnurDAGLI dedi: Troll değil normal fiyatı 8.000 TL taksitle almak zorunda kaldığım için 9.500 ödüyeceğim. Genişletmek için tıkla... Siz ciddi olamazsınız ? Çabucak gidin o sistemi iade edebiliyorsanız iade edin.
Gigabyte GT 1030 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 564 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #24 OnurDAGLI dedi: Troll değil normal fiyatı 8.000 TL taksitle almak zorunda kaldığım için 9.500 ödüyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 10k'ya RTX sistem dizen var, yazıktır günahtır. İade edebiliyorsanız hiç vakit kaybetmeyin.
OnurDAGLI dedi: Troll değil normal fiyatı 8.000 TL taksitle almak zorunda kaldığım için 9.500 ödüyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 10k'ya RTX sistem dizen var, yazıktır günahtır. İade edebiliyorsanız hiç vakit kaybetmeyin.
OnurDAGLI Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #25 Gigabyte GT 1030 dedi: Aynı kart bende de var. GTA V'i sıkıntısız oynuyorum. Bence format atıp driver'ları yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Moralim şuan çok bozuldu i5 10.nesil vardı bide oda ayda 570 TL di bende bunu aldım dedi arada fark yok bunu alın.
Gigabyte GT 1030 dedi: Aynı kart bende de var. GTA V'i sıkıntısız oynuyorum. Bence format atıp driver'ları yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Moralim şuan çok bozuldu i5 10.nesil vardı bide oda ayda 570 TL di bende bunu aldım dedi arada fark yok bunu alın.
2 217854 Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 818 Çözümler 5 8 Şubat 2021 #26 Olan olmuş bari yardım edelim. Advanced Graphics bölümündeki tüm ayarları kısın hocam. Ayarları da 2 GB VRAM geçmeyecek şekilde ayarlayınız.
Olan olmuş bari yardım edelim. Advanced Graphics bölümündeki tüm ayarları kısın hocam. Ayarları da 2 GB VRAM geçmeyecek şekilde ayarlayınız.
OnurDAGLI Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #27 v1ncent dedi: Hocam tekrardan soruyorum, sürücüler güncel mi? Evet fena kazıklanmışsınız ama o sistem GTA 5'i oynatamayacak bir sistem değil. Genişletmek için tıkla... Vallahi anlamıyorum pek, güncel sanırım.
v1ncent dedi: Hocam tekrardan soruyorum, sürücüler güncel mi? Evet fena kazıklanmışsınız ama o sistem GTA 5'i oynatamayacak bir sistem değil. Genişletmek için tıkla... Vallahi anlamıyorum pek, güncel sanırım.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 8 Şubat 2021 #28 OnurDAGLI dedi: Moralim şu an çok bozuldu i5 10.nesil vardı bir de oda ayda 570 TL di bende bunu aldım dedi arada fark yok bunu alın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha sistem alırken bilginiz yoksa buraya konu açmakta yarar var şimdi ne yapın edin o sistemi iade edin.
OnurDAGLI dedi: Moralim şu an çok bozuldu i5 10.nesil vardı bir de oda ayda 570 TL di bende bunu aldım dedi arada fark yok bunu alın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha sistem alırken bilginiz yoksa buraya konu açmakta yarar var şimdi ne yapın edin o sistemi iade edin.
2 217854 Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 818 Çözümler 5 8 Şubat 2021 #29 OnurDAGLI dedi: Troll değil normal fiyatı 8.000 TL taksitle almak zorunda kaldığım için 9.500 ödüyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dükkanın adresini verin gidelim basalım hocam vardır o şehir de yaşayan bir arkadaş SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hocam bir daha sistem alırken bilginiz yoksa buraya konu açmakta yarar var şimdi ne yapın edin o sistemi iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam sakin olun yahu Önce yardım edelim iade edebilirse eder zaten.
OnurDAGLI dedi: Troll değil normal fiyatı 8.000 TL taksitle almak zorunda kaldığım için 9.500 ödüyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dükkanın adresini verin gidelim basalım hocam vardır o şehir de yaşayan bir arkadaş SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hocam bir daha sistem alırken bilginiz yoksa buraya konu açmakta yarar var şimdi ne yapın edin o sistemi iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam sakin olun yahu Önce yardım edelim iade edebilirse eder zaten.
selimtrn Decapat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #30 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hocam bir daha sistem alırken bilginiz yoksa buraya konu açmakta yarar var şimdi ne yapın edin o sistemi iade edin. Genişletmek için tıkla... Ek olarak arkadaşın az önceki mesajında dediği gibi edemiyorsanız tüketici haklarına başvurun.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hocam bir daha sistem alırken bilginiz yoksa buraya konu açmakta yarar var şimdi ne yapın edin o sistemi iade edin. Genişletmek için tıkla... Ek olarak arkadaşın az önceki mesajında dediği gibi edemiyorsanız tüketici haklarına başvurun.