Bende dün aldım hocam fark ettim ki premium ayrı satılıyormuş bende değeceğini düşünmediğim için uğraşmadım fark olarak sadece 1 milyon para veriyor bence uğraşmaya değecek bir durum değil düşünüyorum.
Aklıma girdin hocam gittim talep açtım bende![]()
Valla 2 gün önce alıp iade ettim yanlış ödeme yönteminden dolayı 2 saatte iade oldu yine gün içinde onaylanır düşünüyorumİyi yapmışsın. Online'ye önem vereceğim ben o yüzden talep açtım bende bir de talebine geri dönerse bana ulaşabilir misin?
Nasıl iade ettin direkt hesabına yolladılarmı detaylı anlatabilirmisin benim ilk oluyor bu iade etme olayı.Valla 2 gün önce alıp iade ettim yanlış ödeme yönteminden dolayı 2 saatte iade oldu yine gün içinde onaylanır düşünüyorum
Nasıl ödediysenn ona iade oluyor kart ise kart bakiye ise bakiye hesabına yatıyor ödediğin yola göreNasıl iade ettin direkt hesabına yolladılarmı detaylı anlatabilirmisin benim ilk oluyor bu iade etme olayı.
Nasıl ödediysenn ona iade oluyor kart ise kart bakiye ise bakiye hesabına yatıyor ödediğin yola göre.
Peki benim kartım Papara hesabı onaylatmadım IBAN filan yok sıkıntı çıkar mı?
Sorun yok IBAN olup olmaması kart ile alışveriş yaptınızdan hocam otomatik oraya iade ediyor kuşkunuz.
Sorun yok IBAN olup olmaması kart ile alışveriş yaptınızdan hocam otomatik oraya iade ediyor kuşkunuz olmasın.
Emo Instagram verbilir misin bana mail yolladılar bir şeyler istiyorlar oradan sana atayim bana yardımcı olur musun?
Emo Instagram verbilir misin bana mail yolladılar bir şeyler istiyorlar oradan sana atayim bana yardımcı olur musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.