StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Temmuz 2018 #31 Ardaric dedi: Harddiskten kisarsam sonuçları ne olur 1tb değil de 500gb mesela Genişletmek için tıkla... Ne gibi sonuç?
Ardaric dedi: Harddiskten kisarsam sonuçları ne olur 1tb değil de 500gb mesela Genişletmek için tıkla... Ne gibi sonuç?
A Ardaric Hectopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 39 4 Temmuz 2018 #32 StyxQ dedi: Ne gibi sonuç? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda kasma depolama alanı eksilmesi gibi mi ?
StyxQ dedi: Ne gibi sonuç? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda kasma depolama alanı eksilmesi gibi mi ?
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Temmuz 2018 #33 Ardaric dedi: Oyunlarda kasma depolama alanı eksilmesi gibi mi ? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda gene kasma yaşamazsınız. Fakat 1TB yerine 500GB hard diske düşmüş olursunuz. Çok fazla oyun yüklemem derseniz yeterli de olur.
Ardaric dedi: Oyunlarda kasma depolama alanı eksilmesi gibi mi ? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda gene kasma yaşamazsınız. Fakat 1TB yerine 500GB hard diske düşmüş olursunuz. Çok fazla oyun yüklemem derseniz yeterli de olur.
A Ardaric Hectopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 39 4 Temmuz 2018 #34 StyxQ dedi: Oyunlarda gene kasma yaşamazsınız. Fakat 1TB yerine 500GB hard diske düşmüş olursunuz. Çok fazla oyun yüklemem derseniz yeterli de olur. Genişletmek için tıkla... Harddisk bilgisayarimdaki c diski mi oluyor?
StyxQ dedi: Oyunlarda gene kasma yaşamazsınız. Fakat 1TB yerine 500GB hard diske düşmüş olursunuz. Çok fazla oyun yüklemem derseniz yeterli de olur. Genişletmek için tıkla... Harddisk bilgisayarimdaki c diski mi oluyor?
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Temmuz 2018 #35 Ardaric dedi: Harddisk bilgisayarimdaki c diski mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hard disk bilgisayarınızdaki depolama birimi oluyor. C, D, E, F gibi isimlerde olabilir. Bu tamamen diske atayacağınız harfe bağlı.
Ardaric dedi: Harddisk bilgisayarimdaki c diski mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hard disk bilgisayarınızdaki depolama birimi oluyor. C, D, E, F gibi isimlerde olabilir. Bu tamamen diske atayacağınız harfe bağlı.
U Ugrugur Decapat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 20 4 Temmuz 2018 #36 StyxQ dedi: Attığınız sistem ekran kartı olarak daha iyi sadece. Benim attığım sistemdeki işlemci 8.nesil bu G4560 7.nesil. PSU olarak benim attığım sistemdeki Aerocool PowerBoost’dan daha iyi. Seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Siparişi tamamlamak üzereyim teşekkür ederim hocam gelsin bilgisini paylaşacam tekrardan
StyxQ dedi: Attığınız sistem ekran kartı olarak daha iyi sadece. Benim attığım sistemdeki işlemci 8.nesil bu G4560 7.nesil. PSU olarak benim attığım sistemdeki Aerocool PowerBoost’dan daha iyi. Seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Siparişi tamamlamak üzereyim teşekkür ederim hocam gelsin bilgisini paylaşacam tekrardan
A Ardaric Hectopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 39 4 Temmuz 2018 #37 StyxQ dedi: Hard disk bilgisayarınızdaki depolama birimi oluyor. C, D, E, F gibi isimlerde olabilir. Bu tamamen diske atayacağınız harfe bağlı. Genişletmek için tıkla... Anladım linkini atabilir misiniz?
StyxQ dedi: Hard disk bilgisayarınızdaki depolama birimi oluyor. C, D, E, F gibi isimlerde olabilir. Bu tamamen diske atayacağınız harfe bağlı. Genişletmek için tıkla... Anladım linkini atabilir misiniz?
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Temmuz 2018 #38 Ardaric dedi: Anladım linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hard diskin mi?
A Ardaric Hectopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 39 4 Temmuz 2018 #39 StyxQ dedi: Hard diskin mi? Genişletmek için tıkla... Yok sistemin
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Temmuz 2018 #40 Ardaric dedi: Yok sistemin Genişletmek için tıkla... Hard diskten kısılmış şekilde mi?