GTA 5 İçin PC Toplaması Videosundaki Sistem İle GTA 5 Test Edildi Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1500TL'lik cihazın sorunsuz açtığı oyunu 4000TL'lik makine mi açamayacak ?
Her bilgisayarda oyun amacıyla kullanılan ekran kartı mı var? 4000TL'lik her sistemde GTX veya R9 serisi mi var? İş amacıyla alınan bir bilgisayar açamaz mesala. Üslubuna da dikkat etmen gerekiyor. Yardım etmek istemiyorsan geri tuşuna basıp ana sayfaya gidebilirsin. İnsanları azarlar gibi, bu ne ya?

@Scorpio55 senin şu başka konulardan örneklerine hasta oldum. 3 yıl önce 300 liradan aldığım telefonumla gayet mutluyum izleyeceğimi 100TL'lik bilgisayarımdan izliyorum. Bu arada telefonun fiyatına göre bataryasının gidip gitmemesi saçma olmadı mı? Neyse ceza yemek istemiyorum yeterince konu dışı oldu.

Bu arada önerilen sistem 4000TL değerinde değil daha ucuz.

Her bilgisayarda oyun amacıyla kullanılan ekran kartı mı var? 4000TL'lik her sistemde GTX veya R9 serisi mi var? İş amacıyla alınan bir bilgisayar açamaz mesala. Üslubuna da dikkat etmen gerekiyor. Yardım etmek istemiyorsan geri tuşuna basıp ana sayfaya gidebilirsin. İnsanları azarlar gibi, bu ne ya?
Üzgünüm ama artık sinirim bozuldu. Arkadaş 100 kişiye ayrı ayrı cevap yazıyor, hepsi azarlar gibi, hepsi seviyesiz, hepsi git buradan, cahil, -nesli tükenmiş-, -kendini rezil ediyorsun- gibi önceki yorumlara bak. Alim olsan yine sabrın taşar. Cevap versen ayrı dert daha da sinirin bozulacak, vermesen içinde kalacak. Herkes bir laf sokim, birini bulim sataşim diye forumda konu arıyor. O yukarıda yazdığın yorumu kötü bir niyetle yazmadım, onu da diyim. Şu an yazdıklarımı evet en kötü niyetimle yazıyorum.

O dediğin doğru ama bir oyun bilgisayarından bahsediyoruz, iş bilgisayarından değil.

Üzgünüm ama artık sinirim bozuldu. Arkadaş 100 kişiye ayrı ayrı cevap yazıyor, hepsi azarlar gibi, hepsi seviyesiz, hepsi git buradan, cahil, -nesli tükenmiş-, -kendini rezil ediyorsun- gibi önceki yorumlara bak. Alim olsan yine sabrın taşar.

O dediğin doğru ama bir oyun bilgisayarından bahsediyoruz, iş bilgisayarından değil.
Herkese cevap vermek zorundamısın ? Sırf egon yüzünden konuyu nerelere getirdin. Ben bi parça hakkında birisiyle tartışırken bir noktadan sonra susarım. 4 sayfa oldu ve sen hala insanlarla tartışıyorsun. Egonu yen ve bazen susmak en iyi cevaptır...

Ben seni aşağılamak istemedim sadece saçmaladığını söyledim, elbette herkes 4 bin TL ile sistem alacak değil buna bende dahilim söylemek istediğim yorumlarının konuyla alakasız ve saçma olduğu yoksa seni ezmeye çalışmak vesaire gibi bir durumum yok zaten benim elimin altında Titan X yok yanlış anlama. Ama sen 120 FPS alsa ne önemi var dersen böyle tepki alırsın. İyi sosyaller.

Herkese cevap vermek zorundamısın ? Sırf egon yüzünden konuyu nerelere getirdin. Ben bi parça hakkında birisiyle tartışırken bir noktadan sonra susarım. 4 sayfa oldu ve sen hala insanlarla tartışıyorsun. Egonu yen ve bazen susmak en iyi cevaptır...
İşte bazen yapamayınca yapamıyorsun, içinde kalıyor insanın bir şekilde...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı