Scorpio55
Kilopat
Daha fazla
Video'daki sistem 2200TL idi. r9 280x + fx 8350 var. Yaklaşık aynı hesap ama video'da adam very highta oynamış. Belki de o sistem 2000TL değildir senin verdiğin eminmisin 2000TL olduğuna ?Ben sana Pentiumlu işlem gösterdim evet ama yanında AMD öneriside var hani Pentium istemiyorsan AMD al gibisinden. Yani 2000TL lik AMD sistem o. Tabloyu düzgün incelemeni öneririm. İyi günler![]()
İsterse "i7000" işlemci olsun 1.6 eskimezBu arada Counter Strike 1.6 çok iyi oynarım yıllardırda oynarım 1 yıldır oynamasamda. Yeni sistemi topladıktan sonra bile oynayacağım.
Youtube'dan belki Technopat'ta olan çoğu şeyi buluruz ama benim o kadar yeterli ingilizcem ve güvenebileceğim kimse yok, kusura bakma.
İşsizin birinin çıkıpda i7 işlemci ile video çekip pentium sistem diye koyacağını sanmıyorum pek. Ki öyle bir şey ortaya çıkar. İlk başta yorumlarda patlak verir...
Ama katılıyorum, ingilizce önemli. Benim ingilizcem orta halde ve bu sayede ben bu kaynaklardan faydalanabiliyorum. Birisine verdiğimde çoğunlukla anlamıyor, ingilizcenle hava mı atıyorsun diyor. Google Translate az da olsa yardımcı olur.
Sizin dediğiniz gibi ultrada oynamayınca yalnış mı bilgilendirme oluyor ? Rezil oluyorsun da lafını anlamadım, rezil olacağım bir durum yok oratada. Eğer git buradan fakir gibi bir muhabbetse bu rezillik hiç tartışmayalım bunu. 4000TL'ye sistem gereksiz. 2000TL'ye makine bana yetiyor. Kaldı ki kendi makinemi 1000TL'ye yükseltsem o da yeter. Sıfır sistem alsaydım da demin attığım AMD sistemi alırdım bu kadar basit...