GTA 5 İçin PC Toplaması Videosundaki Sistem İle GTA 5 Test Edildi Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sana Pentiumlu işlem gösterdim evet ama yanında AMD öneriside var hani Pentium istemiyorsan AMD al gibisinden. Yani 2000TL lik AMD sistem o. Tabloyu düzgün incelemeni öneririm. İyi günler :esne:
Video'daki sistem 2200TL idi. r9 280x + fx 8350 var. Yaklaşık aynı hesap ama video'da adam very highta oynamış. Belki de o sistem 2000TL değildir senin verdiğin eminmisin 2000TL olduğuna ?
Bu arada Counter Strike 1.6 çok iyi oynarım yıllardırda oynarım 1 yıldır oynamasamda. Yeni sistemi topladıktan sonra bile oynayacağım.
İsterse "i7000" işlemci olsun 1.6 eskimez :) CS: GO o zevki vermiyor :(

Youtube'dan belki Technopat'ta olan çoğu şeyi buluruz ama benim o kadar yeterli ingilizcem ve güvenebileceğim kimse yok, kusura bakma.

İşsizin birinin çıkıpda i7 işlemci ile video çekip pentium sistem diye koyacağını sanmıyorum pek. Ki öyle bir şey ortaya çıkar. İlk başta yorumlarda patlak verir...

Ama katılıyorum, ingilizce önemli. Benim ingilizcem orta halde ve bu sayede ben bu kaynaklardan faydalanabiliyorum. Birisine verdiğimde çoğunlukla anlamıyor, ingilizcenle hava mı atıyorsun diyor. Google Translate az da olsa yardımcı olur.

F/P Giriş Seviyesi Oyun Sistemi
İşlemciIntel Pentium G3258AMD A10-7850K
AnakartAsus H81M-PlusAsus A88XM-A
Ekran KartıAsus R7 265 DCU2Tümleşik R7 GPU
Ortak Bileşenler
BellekG.Skill RipjawsX F3-12800CL9D-8GBXL
HDDSeagate Barracuda 1TB 7200 RPM
DVD-RWASUS DRW-24F1ST
MonitörAsus 18.5″ VS197N
Klavye/FareMicrosoft Wired Desktop 400
KasaCooler Master CMP-350
Güç KaynağıKasaya dahil 500 Watt
CPU SoğutucuStok Soğutucu
Toplam628$ + KDV563$ + KDV
1696₺ + KDV1520₺ + KDV
[TBODY] [/TBODY]

Benim bahsettiğim sistem bu? 2000TL belki daha da pahalı, + KDV leri unutma.

Fark eder mi ? İnsan gözü 30FPS'nin üstünü göremiyor zaten. Sanal gerçeklikte (Oculus rift) 50FPS'nin üstü ideal. 120FPS alsa ne önemi var ? Takılma olmadığı sürece sorun olacağını pek düşünmüyorum ki bu sistem de takılacağını da sanmam, oldukça sağlam bir sistem...

Gözlerimiz Saniyede Kaç Kare (FPS) Görüyor? – Evrim Ağacı

Ekleme;

FPS değeri monitörden monitöre yine değişir. 1920x1080 görüntülü monitörle 1366x768'in FPS'si bir değildir, 1366x768 daha düşük olduğu için daha fazla FPS verecektir. Bu sorunun düz bir cevabı yok.
Açıkçası sizin gibi insanların neslinin tükendiğini düşünüyordum fakat yanılmışım. Bir oyunu sırasıyla 30 ve 120 FPS'de oynayın, sonra kararınızı verin.

FPS'nin çok yüksek olmasının bir anlamı yok dedim. Nedeni de insan gözünün fazlasını algılayamaması.
Arkadaş dalga geçiyor sanırım, ya dünyada bir sisteme binlerce dolar veren insanlar var sırf her oyunda 60 fps'den az performans almamak için, siz gelmiş burada 30 fps'den fazlası gereksiz diyorsunuz. 30 fps ile 60 fps arasındaki farkı anlayamıyorsanız size diyecek bir şey yok zaten.

Açıkçası sizin gibi insanların neslinin tükendiğini düşünüyordum fakat yanılmışım. Bir oyunu sırasıyla 30 ve 120 FPS'de oynayın, sonra kararınızı verin.
Nesli tükenmek derken ? :D Kardeşim ben gider cebime uyanı, işimi göreni alırım. 30FPS yeterli demedim, 50 ideal 60 iyi dedim. 120 FPS'ye kadar çıkmak anlamsız dedim. Şahsen ben bu zamana kadar 60FPS'de oyunlarımı oynadım -CS 1.6 hariç, o zaten uçuyor- ama bir eksisini görmedim açıkçası.

Son çıkan oyunlarda sistemim yetersiz kaldı. Şunları ekleyeceğim sisteme;

i3-3250 (İşlemcinin soketinden dolayı sadece bunu bulabildim ucuz. i5 bulabilseydim onu takardım 1155 soket kullanıyorum.)
R7 260X (Belki ekran kartını daha iyi bir model düşünebilirim ama 500TL'yi geçmez. Asus r9 270 olabilir.)
4GB Ram var + 4GB daha ekleyeceğim, yetmiyor artık.

Bunların hepsi yaklaşık 700-800 arası bir fiyat oluyor bana. Bu bilgisayarı satsam 1000TL veren olmaz yine adam olur yükseltirsem. Şimdi ben gidip 800TL'mi vereyim yoksa gidip 4000TL'ye sıfır makine mi alayım ? -120 FPS'nin altı oynanmıyorya- şahsen ben oynuyorum, baya da eğleniyorum. Zamanında video kaydı dahi yaptım, performans'ta belirgin düşme yoktu...

O yüzden ben gerçekçi konuşim, benim param buna yeter, ben de bunu alırım. Eksisini görmedim...

Son düzenleme:
Eksisini görmedim demek için sanırım ilk önce artılısını ile oynamak gerekiyor.
Şöyle diyim, arkadaşlarım gidiyor 3000TL'ye İphone 6 Plus alıyor, hor kullanıyor, ben 1000TL'ye Huwei G7 alıyorum, nazik davranıyorum :) Amaaa, Onların telefonları 1 günü zor çıkarırken ben internette gezdiğim, müzik dinlediğim, anime seyredip, manga okuduğum halde 2-3 gün rahat gidiyor. Genelde 3. günde şarj ediyorum :) Hiçbir şeyi kapatmıyorum. Wifi gece gündüz açık. Biraz extreme bir örnek hatta yalan gibi geldi ha ? :)

Kısaca ucuz şeyleri seviyorum ben :)

Saçmaladın ve uzattıkça daha fazla rezil oluyorsun çünkü konuyla alakasız yorumlar yapıyorsun ve yanlış bilgilendirmeler.

Saçmaladın ve uzattıkça daha fazla rezil oluyorsun çünkü konuyla alakasız yorumlar yapıyorsun ve yanlış bilgilendirmeler.
,

:ölü: Sizin dediğiniz gibi ultrada oynamayınca yalnış mı bilgilendirme oluyor ? Rezil oluyorsun da lafını anlamadım, rezil olacağım bir durum yok oratada. Eğer git buradan fakir gibi bir muhabbetse bu rezillik hiç tartışmayalım bunu. 4000TL'ye sistem gereksiz. 2000TL'ye makine bana yetiyor. Kaldı ki kendi makinemi 1000TL'ye yükseltsem o da yeter. Sıfır sistem alsaydım da demin attığım AMD sistemi alırdım bu kadar basit...

İnsan gözünün 30 FPS üzerini göremeyeceğini söyleyen arkadaş lütfen bu forumu terket.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı