Çözüldü Epic Games GTA 5 indirmesi duraklatıldıktan sonra indirme kaldığı yerden devam eder mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zavicefta

Hectopat
Arkadaşlar 116 GB'ın 94 GB'lık kısmı indi ancak internetimde yaşanan problemden dolayı indirmeye devam edemiyorum. Bilgisayarı kapatıp internetim düzeldiğinde kaldığı yerden devam etmesi için nasıl bir yol izlemeliyim? Steam olsa güvenirdim ancak Epic'e bu konuda güvenemedim. İndirmeyi duraklatıp, Epic Games'e sağ tık yapıp çık dediğimde indirme iptal olacak yazıyor...

Ekran görüntüsü 2023-08-24 2125182.png

Arkadaşlar 116 GB'ın 94 GB'lık kısmı indi ancak internetimde yaşanan problemden dolayı indirmeye devam edemiyorum. Bilgisayarı kapatıp internetim düzeldiğinde kaldığı yerden devam etmesi için nasıl bir yol izlemeliyim? Steam olsa güvenirdim ancak Epic'e bu konuda güvenemedim. İndirmeyi duraklatıp, Epic Games'e sağ tık yapıp çık dediğimde indirme iptal olacak yazıyor...

Eki Görüntüle 1916035

Duraklatıp programı X tuşuna basarak kapatın. Sonra devam ettirin.

Bunu sormamın sebebi görev çubuğundaki simgeden uygulamayı kapatmak istediğimde indirmeleriniz iptal olacak diyor. Bilgisayar çok uzun süredir açık tekrar indirmeyi göze alamıyorum.

Senin icin simdi denedim. 4 GB bir oyunun 200 MB'ni indirdim. Bana da senin dedigin gibi iptal edilir dedi. Cikis dedim. Epic'i tekrar açtım. Oyunun adini girdim. Devam et dedim. Kalan olarak 3, 8 GB yaziyordu. Yani 200 MB Ti diske kaydetti.
SS almamistim. Kanitta atayim.

1692905113746.png

Baslikta dedigin gibi Epic'i kapattip. Açtım.

Screenshot 2023-08-24 222551.png

1692905201255.png

Istersen indirme bölümündeki carpiya bas gene silinmez.
Epic te bi oyunu silmek icin oyunun üstüne gelip sol tik yapinca kaldir secenegi cikiyor. O zaman silinir.
1692905919133.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı