GTA 5 kaç saatte iner?

15 Mbps internetin varmış. Zaman zaman dalgalanacak bu değer. Biz 15 saat diyeceğiz, 16'da olabilir 14'de. Kronometre mi tutacaksın sanki inerken. Başlat indirmeyi işine bak, başında bekleyecek halin yok ya?

Zaten tahmini bir şey sordum. Bir yere gideceğim ve bilgisayarı evde açık bırakmak istemiyorum. Öyle takıntılarım var. Yangın falan çıkar diye korkuyorum. Neden bilmem ama madem yardım etmeyeceksin, boş yorum yapmanın alemi yok. Uzatmanın hiç alemi yok. İyi günler.

Zaten tahmini bir şey sordum. Bir yere gideceğim ve bilgisayarı evde açık bırakmak istemiyorum. Öyle takıntılarım var. Yangın falan çıkar diye korkuyorum. Neden bilmem ama madem yardım etmeyeceksin, boş yorum yapmanın alemi yok. Uzatmanın hiç alemi yok. İyi günler.
Gayet iyi düşünüyorsun kardeşim, forumda boş mesaj atan çok var. İyi oyunlar dilerim sana şimdiden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı