Çözüldü GTA 5 Legacy'de yapılan ilerlemeler Enhanced sürüme gelmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sadocanbaba

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben GTA Enhanced çıktığı gün indirdim ve direkt Online karakterimi aktardım fakat oyun bana bi' değişik geldi yeni grafik güncellemesi ile bulanık gibiydi sanki oyun ve legacy sürümünden devam ettim. Birkaç hafta oynadım ve bayağı da bir şey yapmıştım legacy sürümünde. Bugün tekrar Enhanced indirmek istedim ve indirdim fakat legacy de sonradan yaptıklarım kayıt olmamıştı Enhanced sürümüne. Tekrardan karakterimi aktif etme çözümü falan var mı? O kadar şeyi bir daha yapmak istemiyorum. Ayrıca ileri zamanlarda legacy sürümüne kısıtlama gelir mi?

Çözüm
Karakteriniz zaten aktif. Legacy'den Enhanced'a ilerleme aktarımı sadece 1 seferlik yapılabiliyor. İlk aktarımda ilerlemeyi aktarabildiniz o sebeple. O andan itibaren Legacy ve Enhanced sürümünde yaptıklarınız birbirinden bağımsız. Ne yazık ki ne kastıysanız tekrar kasmanız şart. Ayrıca RS yakın tarihte Legacy sürümü kapatma gibi bir şey planlamıyor.
Karakteriniz zaten aktif. Legacy'den Enhanced'a ilerleme aktarımı sadece 1 seferlik yapılabiliyor. İlk aktarımda ilerlemeyi aktarabildiniz o sebeple. O andan itibaren Legacy ve Enhanced sürümünde yaptıklarınız birbirinden bağımsız. Ne yazık ki ne kastıysanız tekrar kasmanız şart. Ayrıca RS yakın tarihte Legacy sürümü kapatma gibi bir şey planlamıyor.

Çözüm
Sizce enchanded sürümü daha mı kaliteli?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı