Strickrsss
Megapat
- Makaleler
- 1
Hocam hd graphics i kapatıp ekran kartıyla nasıl açıcaz bende de bazı oyunlarda yapıyo
Hocam hd graphics i kapatıp ekran kartıyla nasıl açıcaz bende de bazı oyunlarda yapıyo
Hocam hangi booster ı kullandınız?Bende 970M var ama o fps'nin yanından geçemiyorum.
Edit: Sözümü geri alıyorum daha önce denediğimde Game Booster kullanmıyordum. Biraz önce aynı ayarları yapıp Game Booster açtım aynı fps değerlerini elde ettim diyebilirim. Bende 3GB 970M olsada pek bir fark oluşturmadı. Düşük fps alan arkadaşlar varsa benim gibi büyük ihtimalle sistemlerini kastıran bir şeyler vardır bilgisayarlarında. Game Booster kullanmalarını tavsiye ederim
game booster dene bence işe yarar960M ekran kartım var Monster Abra A5 V5.1.1 satın aldım daha 1 aylık cihaz sarjda değilken GTA V kasıyor ama sarjdayken çok nadir kasmalar oluyor önerileriniz nedir ?
Hocam hangi booster ı kullandınız?
G
game booster dene bence işe yarar
Güç tüketimini Yüksek Performans olarak ayarlarsanız sorun olmaz. Şarjdan çıkarınca işlemcinin hızını düşürüyordur büyük ihtimal.960M ekran kartım var Monster Abra A5 V5.1.1 satın aldım daha 1 aylık cihaz sarjda değilken GTA V kasıyor ama sarjdayken çok nadir kasmalar oluyor önerileriniz nedir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.