Steam GTA 5 nasıl bağlanabilir?

baboli1212

Femtopat
Daha fazla  
GTA 5 oynamaya calıstıgımda Rockstar hesabıma girmemi istiyor. Ancak maili ve sifremi girdigimde this account already used Steam diyor forumda GTA 5'i Steam'e bağlamam gerekiyor. Ancak Social Club hesap bağlama yerine girdigimde Steam yok Google Twitch PS ve Xbox var Steam gözükmüyor. Oyuna Steam'den sahibim ve Steam'den aldım.

GTA 5 oynamaya calıstıgımda Rockstar hesabıma girmemi istiyor. Ancak maili ve sifremi girdigimde this account already used Steam diyor forumda GTA 5'i Steam'e bağlamam gerekiyor. Ancak Social Club hesap bağlama yerine girdigimde Steam yok Google Twitch PS ve Xbox var Steam gözükmüyor. Oyuna Steam'den sahibim ve Steam'den aldım.

Aynı sorunu eskiden Enis Kirazoğlu'ndan izlemiştim :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hem eğlenirsiniz hem de çözümüde anlatıyor.
İzlemiyorsanız Enis Kirazoğlu'nu izlmenizi öneririm.

Aynı sorunu eskiden Enis Kirazoğlu'ndan izlemiştim :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hem eğlenirsiniz hem de çözümüde anlatıyor.
İzlemiyorsanız Enis Kirazoğlu'nu izlmenizi öneririm.
kanka gta 5 social club den nasıl doğrulanıyor

Dosya Ekleri

• IMG_3551.jpeg
    IMG_3551.jpeg
    387,7 KB · Görüntüleme: 5
Karşılaştığım hata bu hocam.

Hocam önceden bir hesabı bağlamışsınız o yüzden bu hata çıkıyor eğer o hesabı hatırlıyorsanız onunla girin hatırlamıyorsanız şu ana kadar kullandığınız bütün e postaları deneyin illaki biri tutar tununca da şifre değiştirirsiniz eğer hatırlamıyorsanız dün yazamadım kusura bakmayın.

Hocam önceden bir hesabı bağlamışsınız o yüzden bu hata çıkıyor eğer o hesabı hatırlıyorsanız onunla girin hatırlamıyorsanız şu ana kadar kullandığınız bütün e postaları deneyin illaki biri tutar tununca da şifre değiştirirsiniz eğer hatırlamıyorsanız dün yazamadım kusura bakmayın.
hocam kusura bakmayın bakamadım cevaplara bağladığım maile erişemiyorum hocam

Yeni konular

Geri
Yukarı