Oyunu kış indirimleri + %33 kupon ile 184 TL'ye alabiliyorsunuz. Nays kullanırsanız %20'si geri geliyor ve 148 TL'ye denk gelmiş oluyor.
Oyun için bir daha bulunması imkansıza yakın mükemmel bir fırsat. Sözde Rockstar'ın en popüler oyunlarının birinden bahsediyoruz.
Ne Nays mış be kardeşim onun yüzünden Epic Games de oyunu alamadım hata verdi ama paramda gitti. Desteğe yazdım nays kartında sıkıntı var mış. İki haftayı bulacak daha para iadesi olmadı. Bunlar iade edene kadar indirim bitecek.
Online kısmı aşırı derecede hile zaten. Eskiden girilebiliyordu ancak şuan resmen herkese açık sunuculara zar zor giriyoruz.ekranda takılı kalıyor friend only olarak giriyorum mecbur.
Ne Nays mış be kardeşim onun yüzünden Epic Games de oyunu alamadım hata verdi ama paramda gitti. Desteğe yazdım nays kartında sıkıntı var mış. İki haftayı bulacak daha para iadesi olmadı. Bunlar iade edene kadar indirim bitecek.
Vallaha bende anlamadım forum sitelerinde ve şikayet varda dolaştığımda bu sorunu yaşayan benim gibi baya gördüm. Epic Games Desteği de bu kart size sıkıntı yaşatmış dedi. Para iadesi de yeni oldu şimdi ATM gidip çekmek kaldı bir daha nays asla kullanmam ben...