GTA 5 Online arkadaşla nasıl oynanır?

Merhaba. Ben arkadaşımla GTA 5 oynamak istiyorum fakat ikimizde ilk defa Online gireceğiz. GTA 5 Online'da arkadaşımla neler yapabilirim? Ilk basta neler yapmamı önerirsiniz? Bir de ben 5 dakika girip bakayım dedim sürekli rastgele kisiler yazısı okunmayan sekilde mesaj atıyor. Bunlar nedir? Ne yapmalıyım?

O kişiler oyunun içine eden toxic kişiler hocam, ve işin kötüsü müdahale edemiyorsunuz. Arkadaşınla oynayacaksan zaten public sunucuda oynayamazsın, arkadaşın ve sen olursun yalnızca, o mesajlar da gelmez. Friends only (buna benzer tam hatırlamıyorum) yazan yere girmen lazım Online'da. Para kasmak için de görev yapacaksınız hocam.

Normal gezinti modunda takılmak istiyorsanız "invite only session" kurmanızı tavsiye ederim. Public sunucularda çok fazla hile bulunuyor, çok rahatsız edebilirler. Yazısı okunmayan kişilerin perde arkasını ben de çok merak ediyorum. Emin olmamakla beraber bir teorim var. O yazıları yazanlar genelde AFK kalıyor ve hile reklamı yapıyorlar. Rockstar bu mesajlar görünmesin diye engellemiş olabilir. Bir diğer seçenek ise farklı bir alfabe kullanıyorlar ve bunu görüntüleyemiyoruz. İlk seçeneğe daha yakın olmakla beraber çok da önemli değil kafanıza takmayın. Onun dışında kalabalıksanız eğlenceli playlistler var bunları oynayabilirsiniz. 4 kişiyseniz heistler bulunuyor. Sadece heistler bile en az 50-100 saat götürür. Normal public sunuculara girip diğer insanlara saldırıp oyunlarını mahvedebilirsiniz. Benim en zevk aldığım aktivitelerden birisi de buydu 😁

O kişiler oyunun içine eden toxic kişiler hocam, ve işin kötüsü müdahale edemiyorsunuz. Arkadaşınla oynayacaksan zaten public sunucuda oynayamazsın, arkadaşın ve sen olursun yalnızca, o mesajlar da gelmez. Friends only (buna benzer tam hatırlamıyorum) yazan yere girmen lazım Online'da. Para kasmak için de görev yapacaksınız hocam.

Hocam galiba site linkleri falan atiyorlar tam kontrolleride bilmiyorum ama bir sıkıntı olmaz degil mi? Hiç birinde Enter'a basmadım bildiğim kadarıyla, backspace tuşuna bastım sürekli.

Merhaba. Ben arkadaşımla GTA 5 oynamak istiyorum fakat ikimizde ilk defa Online gireceğiz. GTA 5 Online'da arkadaşımla neler yapabilirim? Ilk basta neler yapmamı önerirsiniz? Bir de ben 5 dakika girip bakayım dedim sürekli rastgele kisiler yazısı okunmayan sekilde mesaj atıyor. Bunlar nedir? Ne yapmalıyım?
Hocam o mesaj yazanları görmezden gelin, ,adam trollemeye girmiş.
Eğlenceli görevler ve challengelar oluyor, onları deneyebilirsiniz. Ama hocam şu sıra online girmenizi önermem.
Hackerlar onlineda bir açık bulmuş, oyuncuların hesap bilgisine kadar herşeye erişebiliyorlarmış.

Normal gezinti modunda takılmak istiyorsanız "invite only session" kurmanızı tavsiye ederim. Public sunucularda çok fazla hile bulunuyor, çok rahatsız edebilirler. Yazısı okunmayan kişilerin perde arkasını ben de çok merak ediyorum. Emin olmamakla beraber bir teorim var. O yazıları yazanlar genelde AFK kalıyor ve hile reklamı yapıyorlar. Rockstar bu mesajlar görünmesin diye engellemiş olabilir. Bir diğer seçenek ise farklı bir alfabe kullanıyorlar ve bunu görüntüleyemiyoruz. İlk seçeneğe daha yakın olmakla beraber çok da önemli değil kafanıza takmayın. Onun dışında kalabalıksanız eğlenceli playlistler var bunları oynayabilirsiniz. 4 kişiyseniz heistler bulunuyor. Sadece heistler bile en az 50-100 saat götürür. Normal public sunuculara girip diğer insanlara saldırıp oyunlarını mahvedebilirsiniz. Benim en zevk aldığım aktivitelerden birisi de buydu 😁

Hocam 1 arkadaşımla oynayacağız da sizce ilk ne yapmakla başlayalım?

Hocam o mesaj yazanları görmezden gelin, adam trollemeye girmiş.
Eğlenceli görevler ve challengelar oluyor, onları deneyebilirsiniz. Ama hocam şu sıra Online girmenizi önermem.
Hackerlar Online'da bir açık bulmuş, oyuncuların hesap bilgisine kadar her şeye erişebiliyorlarmış.

Hocam peki bir tehlike arz ediyor mu? Durduk yere sıkıntıya girmesin başımız. :D

Beraber oynamak için Social Club üzerinden arkadaşlık isteği atıp birbirinizi ekleyebilirsiniz. Oyun içinde Home tuşuna basarak açılıyor SC arayüzü. Uzun zamandır oynamıyorum ama çok fazla şey yok zaten o arayüzde. Biraz bakınırsanız bulursunuz arkadaş ekleme yerini. Friends kısmındaydı galiba. O yazısı okunmayan mesajlar bot hesaplar. Maalesef Rockstar uzun zamandır bu sorunu çözemiyor. Sürekli bot hesaplar sunucuya gelip spam yapıp bir süre sonra çıkarlar. Bazıları doğrudan sunucu chatinde spam yaparken bazıları da cep telefonuna mesaj olarak atıyor. Beraber ne yapacağınıza gelirsek eğer oyundaki görevlerin çoğu bir mekana entegre edilmiş durumda. Yani o görevler için spesifik bir mekana ikinizden birisinin sahip olması gerekiyor. Bana kalırsa yeni başlayan birisi için en mantıklı yol mekan istemeyen görevlerden hızlıca para kazanıp Kosatka satın almak. Kosatka,Warstock adında savaş araçları satan bir sitede bulunuyor. Kosatka satın aldıktan sonra Cayo Perico heistini yapabilirsiniz. İzlenecek yolu bir kere öğrendikten sonra hızlı hızlı yapıp beraber para kazanırsınız. Bunun dışında oyunda yapılacak çok fazla şey var. Tek tek yazmaya kalksak destan olur. Çok sayıda mekan ve bu mekanlara bağlı çok sayıda basit senaryo tadında görev dizileri mevcut. Zamanla oynayarak çözmek en akılda kalıcısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı