metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Haziran 2022 #1 Oyun Epic Games'te içine mod kurmuştum. Şimdi modları silip sıfırlamak istiyorum Online'a girmek için oyun dosyalarını doğrula yap dersem sıfırlanır mı?
Oyun Epic Games'te içine mod kurmuştum. Şimdi modları silip sıfırlamak istiyorum Online'a girmek için oyun dosyalarını doğrula yap dersem sıfırlanır mı?
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Haziran 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben %100 save hariç diğer modları silerek giriş yaptım bir sıkıntı olmuyor. Save modu halen kurulu hocam. Artı 1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben %100 save hariç diğer modları silerek giriş yaptım bir sıkıntı olmuyor. Save modu halen kurulu hocam.