GTA 5 Online Hile Nasıl Şikayet Edilir?

attack1994

Centipat
Daha fazla  
Bu insanlar bir arkadaşım Twitch Studio beta programı ile Twitch'te yayın yapıyorken yayına hile ile GTA 5 sunucumuza girmek ve trollemek süretiyle sorun çıkarıyor. En son seferinde de Allah'a küfür ettiler vs rahatsızlık veriyorlar. Bu insanlara herhangi bir rapor şikayet veya SS dahilinde yaşanan sıkıntıdan dolayı Mac ban atılmasını GTA 5 Online'da nasıl sağlarım? Bir bilen yardımcı olabilir ise sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    3,2 MB · Görüntüleme: 41
  • ss1.png
    ss1.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Makaleler
2
Yer
Nürburgring
  1. “P” ya da “ESC” tuşu ile oyunu durdurun. “ONLINE” sekmesine geçin.

2. “Players”kısmını enterla seçin ve hileci karaktersizin ismini seçin.

3. “Report” yazan yeri enterlayın ve “Exploit” seçeneğini seçin. Bu seçenek oyundaki bir tür boşluğu kullandığını (hack yaptığını) söylemeye yarar.

KS
KS
attack1994

attack1994

Centipat
Daha fazla  
  1. “P” ya da “ESC” tuşu ile oyunu durdurun. “ONLINE” sekmesine geçin.
  2. “Players”kısmını enterla seçin ve hileci karaktersizin ismini seçin.
  3. “Report” yazan yeri enterlayın ve “Exploit” seçeneğini seçin. Bu seçenek oyundaki bir tür boşluğu kullandığını (hack yaptığını) söylemeye yarar.

Adam 6 yıldır kullanıyorum ban yemem dedi tahminen adını falan değiştiriyor, yani çok işe yaramayabilir. Bir de canlı yayında ettiği hakaretler söz konusu Allah'a hakaret filan var ağır konuşmalar. Bunların kayıtları da var Twitch yayını olduğu için başka bir yöntemi yok mu?

Makaleler
25
Yer
İstanbul/Fatih
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
İ5 11400F
16 GB 3200 MHZ RAM
Meslek
İşsiz
Adam 6 yıldır kullanıyorum ban yemem dedi tahminen adını falan değiştiriyor, yani çok işe yaramayabilir. Bir de canlı yayında ettiği hakaretler söz konusu Allah'a hakaret filan var ağır konuşmalar. Bunların kayıtları da var Twitch yayını olduğu için başka bir yöntemi yok mu?
Rockstar bunları banlamıyor malessef. Şikayet etmenizin işe yarayacağını sanmıyorum.

Makaleler
25
Yer
İstanbul/Fatih
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
İ5 11400F
16 GB 3200 MHZ RAM
Meslek
İşsiz
Yapabileceğim bir çözüm gerekiyor bana birbilenin yardım etmesi gerekiyor. Verdikleri rahatsızlığın haddi hesabı yok çünkü.
Rahatsız olmak istemiyorsanız "İnvite only session" moduna girin. Daha rahattır.

SaviorAngel666

Hectopat
Daha fazla  
Bu sorunu köfte kalkanıyla çözebilirsin hiçbir şekilde bir daha oyununa giremezler sende gönül rahatlıyla o şahısı kışkırtabilirsin Twitch'den YouTube'da aratabilirsin.

Yukarı