Çözüldü GTA 5 Online mod kapatıldı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet1500

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende GTA 5'e tıklayınca direk story moda giriyor Online mod kapandı mı?

Çözüm
Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim; dediklerinizi yaptım gene aynı şekilde story modda açılıyordu. Rockstar Games ile iletişime geçtim. Bana Social Club dosyasını adını değiştir dedi, ben de yaptım ve GTA 5'e tıkladım. Social Club'le ilgili bir şey yükledi kendisi ve açıldı düzeldi.
GTA 6 ile alakalı olabilir mi?

Maalesef GTA 6 açıklaması falan hikaye oldu. Çıkma ihtimali 2030LARI bulacak gibi. Herkese geçmiş olsun.

GTA 5 Online'in kapatılması 2027-28leri bulabilir. Halen çok oynanan bir oyun. GTA6 da maalesef bu yüzden çıkmıyor. 2023 de bitti açıklama falan yok. Tahmini çıkışı 2030'dan sonra galiba. O yüzden Online devam.

Dün bende de aynısı oluyordu. Rockstar Games'i açıp giriş yaptıktan sonra tekrar GTA açınca çözülmüştü bende

Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim; dediklerinizi yaptım gene aynı şekilde story modda açılıyordu. Rockstar Games ile iletişime geçtim. Bana Social Club dosyasını adını değiştir dedi, ben de yaptım ve GTA 5'e tıkladım. Social Club'le ilgili bir şey yükledi kendisi ve açıldı düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…