CMD üzerine yazılmış bir hile gibi daha doğrusu hile, Komutlar ile arabanın tüm özelliklerini açıp birde size bi araba hediye ediyor, Satarak 1M Para alıyorsunuz.O aksaklığın nasıl olduğunu merak ettiğim için sordum zaten. Aynı şekilde arkadaşlara yardım edebilmek için.
Normal oyun ile yapilabilen bir sey degil. Oyun içi mağazadan online oyuncuya aracı yazılım ile kodluyorsun. Satış sonrası para seviyesi 1ml olarak ayarlıdır. Oyun içi satış oldugu icin her hangi bir ban riski teskil etmiyor. 2 yıla yakın bu şekilde araç veririm bugune kadar ban yiyen olmadi.O aksaklığın nasıl olduğunu merak ettiğim için sordum zaten. Aynı şekilde arkadaşlara yardım edebilmek için.
Sen hangi selimsinCMD üzerine yazılmış bir hile gibi daha doğrusu hile, Komutlar ile arabanın tüm özelliklerini açıp birde size bi araba hediye ediyor, Satarak 1M Para alıyorsunuz.
@Civciv12 oyuncu adını yaz ben yardımcı olayım sana oyun içinde. 20milyon sağlayabilirim. Sadece oyun içinde sana hediye edeceğim araçları satacaksın. Ban riski teşkil etmez.
Not: Cheat Engine fixli kullanmayınız.
Normal oyun ile yapilabilen bir şey degil. Oyun içi mağazadan Online oyuncuya aracı yazılım ile kodluyorsun. Satış sonrası para seviyesi 1ML olarak ayarlıdır. Oyun içi satış oldugu için herhangi bir ban riski teskil etmiyor. 2 yıla yakın bu şekilde araç veririm bugune kadar ban yiyen olmadi.
Sen hangi selimsinbak köfteyi bulmuşsun.
Normal oyun ile yapilabilen bir şey degil. Oyun içi mağazadan Online oyuncuya aracı yazılım ile kodluyorsun. Satış sonrası para seviyesi 1ML olarak ayarlıdır. Oyun içi satış oldugu için herhangi bir ban riski teskil etmiyor. 2 yıla yakın bu şekilde araç veririm bugune kadar ban yiyen olmadi.
Sen hangi selimsinbak köfteyi bulmuşsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.