GTA 5 Online sunucuda tek kalma ban sebebi midir?

Kezib

Hectopat
Herkese merhaba GTA 5 Online'da bilgisayarım 45 55 FPS arası geçiyor. Fazla kişiden dolayı bu yüzden bir yöntem buldum. Daha hiç denemedim sizce ban sebebi midir? Bulduğum yöntem sunucdan herkesi çıktı göstererek sunucuda tek kalıyorum. Yöntem bu videoda mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Ban sebebi değil. Oyunun kendi sunmuş olduğu bir seçenek zaten bu.

Benim internetim kötü olduğundan hep tek kalıyorum zaten herkesi atıyor. 😀 Sıkıntı yok yani yapabilirsin.

Herkese merhaba GTA 5 Online'da bilgisayarım 45 55 FPS arası geçiyor. Fazla kişiden dolayı bu yüzden bir yöntem buldum. Daha hiç denemedim sizce ban sebebi midir? Bulduğum yöntem sunucdan herkesi çıktı göstererek sunucuda tek kalıyorum. Yöntem bu videoda mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Ben ilk kez senden duydum. :D

Hayır Public Serverda tek kalmak ayrı bir şey, Solo Session'da tek kalmak ayrı bir şey. Videoda gösterilen yöntemin oluşmasının sebebi Rockstar Serverları'nın çöplüğü. Oyun size böyle bir seçenek sunmuyor aslında, yani bug gibi bir şey. Solo Session'da bazı görevler yapılmıyor araba import/export gibi.

Bu yöntemden dolayı ban yemezsin diye düşünüyorum, hiç duymadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı