GTA 5 Online taktik önerisi

chfumut

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2021
Mesajlar
456
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, ben bazı şeyleri bilmiyorum yardım gerek. Örneğin ne zaman ofis açmalıyım nasıl hızlı para kazanırım falan. Mantıklı şekilde şu an 2, 5M param var ve 3, 5M e uçan motora biriktiriyorum. Nasıl hızlı kasılırım ve ne zaman ofis açmalıyım PS4?
 
Valla benim biraz tecrübem var ama şunu söyleyeyim arkadaş ile oynaman lazım en az bir tane.
 
Uzun süre geçmiş ama belki birinin işine yarar.

Yeni başlayan birinin en hızlı para kazanma yolu araba çalıp satmak. Bunun için ofis alıp ofis içinden araba garajı almalısın. Bunları aldıktan sonra ofisindeki bilgisayardan source vehicle a tıklıyorsun, ofisten çıktığında asistan seni arayıp arabanın nerede olduğunu söylüyor gidip arabayı çalıyorsun ve satın aldığın araba garajına getiriyorsun. Sonra araba garajındaki bilgisayardan arabayı seçip import dediğinde 3 seçenek çıkıyor fazla önemli değil en alttaki yani aracı modifiye edip satmayı seçiyorsun daha fazla para getiriyor. Sonra aracı alıp hedefe götürüyorsun.

Üç tür araç var. Bunlardan kazanabileceğin paralar
Standart range 30.000
Mid range 50.000
Top range 80.000
şeklinde.

Tabi araca yolda hasar verirsen kazanacağın para düşer. Araba ile biryere giderken global signal veriliyor oyunculardan biri patlatabilir dikkat etmelisin. İnternetin iyi değilse serverda yalnız kalırsan bu sefer mpc ler saldırıyor. Ama çok zarar olmuyor.

Burada bir püf noktası söyleyeyim. Standart range araçları çaldıktan sonra satmayıp Başka bir araç çalmaya devam edersen yani garajında ne kadar standart range araç olursa yeni çaldığın araçların standart range gelme ihtimali düşer. Aynı şeyi mid range içinde yaparsan bir süre sonra çaldığın bütün araçlar top range olacaktır ve her sattığın araçtan 70.000 civarı kazanabilirsin.

Araba çalma işinden sonra tavsiyem bana göre oyunda en kolay para kazandıran yer olan bunker alman. Peki neden önce ofis aldık. Çünkü ofis olmadan bunkeri kullanamıyorsun ceo olarak giriş yapman gerekiyor.

Bunkerda da para kazanma ise şöyle bilgisayarda buy supplies ve steal supplies şeklinde 2 şeçenek var. Benim tavsiyem buy supplies deyip satın alman çünkü çalmak için harcadığın zamanda başka işlerden daha fazla para kazanabilirsin. Neyse satın aldıktan sonra sen oyununa devam ediyorsun birkaç saat sonra stock da para birikmiş oluyor. Upgrade leri yaparsan daha hızlı para birikir. Sonra sell stock deyip los santos a tıklarsan 1.5 katına satabiliyorsun. Sonra götürüp satıyorsun ve para geliyor. Satarken tabi aynı araç satarken olduğu gibi saldıranlar falan oluyor ama alıştıktan sonra bir zorluğu yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı