ppz Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #11 Danicheta dedi: Zaten rezil bir ortam var sende boşu boşuna hile açma. Genişletmek için tıkla... Bence yedi bile
Danicheta dedi: Zaten rezil bir ortam var sende boşu boşuna hile açma. Genişletmek için tıkla... Bence yedi bile
Danicheta Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 306 Çözümler 3 28 Temmuz 2022 #12 ppz dedi: Bence yedi bile Genişletmek için tıkla... Yok ya yememiştir geçen gün girdim adam kafama tren attı tren. Rockstar çok kötü hile konusunda.
ppz dedi: Bence yedi bile Genişletmek için tıkla... Yok ya yememiştir geçen gün girdim adam kafama tren attı tren. Rockstar çok kötü hile konusunda.
ppz Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #13 Danicheta dedi: Yok ya yememiştir geçen gün girdim adam kafama tren attı tren. Rockstar çok kötü hile konusunda. Genişletmek için tıkla... Ama hızlı ban atıyorlar CS gibi değil.
Danicheta dedi: Yok ya yememiştir geçen gün girdim adam kafama tren attı tren. Rockstar çok kötü hile konusunda. Genişletmek için tıkla... Ama hızlı ban atıyorlar CS gibi değil.