Genellikle hile çok varmış gibi gösteriyorlar. Yok hileli adam kafama gökdelen dikti gibi bahaneler ben 2-3 senedir oynuyorum Epic Games'i de denedim daha hileyle karşılaşmadım ama hile illa vardır ama nadir.
Zevk alıyorum. O Hydra'nın patlayıcılı mermisi ile adamı öldürmek var ya üff. Bir de Fully Loaded aracı var, onu alıp oyunu bilmeyen, Oppressor'den inmeyen lowları kesmek. O ayrı bir zevkli.
Cumartesi tatilimizi arkadaşlar ile GTA 5 Online ile değerlendirelim dedik. Sonuç 5 saat boyunca bir tane hilesiz server görmedim ya hava da uçuyorlar ya ölümsüzler ya da havadan bomba yağdırıyorlar. Oyundan atıp atıp duruyor zaten o bambaşka bir dava. Bu kadar kalitesiz bir oyun beklemiyordum yemin ederim inanılmaz soğudum.
Cumartesi tatilimizi arkadaşlar ile GTA 5 Online ile değerlendirelim dedik. Sonuç 5 saat boyunca bir tane hilesiz server görmedim ya hava da uçuyorlar ya ölümsüzler ya da havadan bomba yağdırıyorlar. Oyundan atıp atıp duruyor zaten o bambaşka bir dava. Bu kadar kalitesiz bir oyun beklemiyordum yemin ederim inanılmaz soğudum.
Konu 1 senelik olmuş ama yine de yazdığın ilgimi çekti. Ben zamanında story kısmını hem normal hem de modlayarak seve seve oynadım. Cidden o kadar kötü mü ya?