GTA 5 Online’da hangi mekanlardan para gelir?

Aradan bayağı geçmiş ama bir şey soracağım ben de yeni yeni başladım. Bende bunker sahte para night club var. Night club para getirmiyor neredeyse adamlar günde 1 kutu topluyorlar. Sahte para ve bunker günde 2 kez fullenir demişsin ama ben 4 kez Supply çalıp kaynağı fullesem bile stock kısmına bunun çeyreğinden bile azı dönüyor. Yanlış yaptığım bir şey mi var. Bu yüzden asıl gelir kaynağım VIP work ve Client job oldu. :(

Edit: 20 dkmı alan supply görevinden yaklaşık 10k lık stock geliyor

Sahte para en oyunda en az para veren iş. Nightclub tek başına iş görmez, ordan para kazanmak için bunker, weed, kokain, sahte para, sahte kimlik ve hangar lazım. Bunların hepsi alırsan günde 1M alma şansın var. Biliyorum çünkü ben yaptım. Onun dışında Sadece bunker görevlerine odaklansan 3-4 günde 1M alma şansın var ama bunker full upgrade olması gerekiyor.
 
Sahte para en oyunda en az para veren iş. Nightclub tek başına iş görmez, oradan para kazanmak için bunker, weed, kokain, sahte para, sahte kimlik ve hangar lazım. Bunların hepsi alırsan günde 1M alma şansın var. Biliyorum çünkü ben yaptım. Onun dışında sadece bunker görevlerine odaklansan 3-4 günde 1M alma şansın var ama bunker Full upgrade olması gerekiyor.

Teşekkür ederim. Şu an bunkerden gidiyorum ama bunker vb. yerlerin görev zorluğuna göre verdiği stock çok az geldi. Umarım upgrade edince düzelir. Opressor MK2'ye para biriktiriyorum. Onu alırsam Supply görevleri bayağı hızlı olur bence.
 
Teşekkür ederim. Şu an bunkerden gidiyorum ama bunker vb. yerlerin görev zorluğuna göre verdiği stock çok az geldi. Umarım upgrade edince düzelir. Opressor MK2'ye para biriktiriyorum. Onu alırsam Supply görevleri bayağı hızlı olur bence.

Kaç yaşındasın? Benim GTA'da canım sıkılıyor, istersen sana yardım edebilirim.
 
Bak kardeşim Önce nightclub ardından sahte para, uyuşturucu ve ilaç fabrikalarını alıyorsun. Hem oralardan para kazanıyorsun üstelik oralarda yapılan mallar Nightclub'ta da para yapıyor. Benim var ve 1 günde 1M kazanmışlığım var. Ama 5M civarı gider oraya Nightclub ve diğerleri için.


Elindeki paraya alabileceklerin sınırlı. En az 1M gerekiyor. Heist yap. İstersen beraber girebiliriz parayı sen alırsın benide boş işlerden kurtarırsın.
Benimde biraz paraya ihtiyacım var banada yardım edebilirmisin ? ps5 var ama
 
Dostlar bildiğiniz kolay heist vb. var mı? Mekan alacak param yok çünkü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı