GTA 5 oynarken PC şarj olmuyor

İşletim sistemi
Windows 10

Emre938A

Decapat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, GTA 5 oynarken anlamadığım bir şekil de PC şarj olmamaya başladı. Şarj aleti veya PC ile ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü nedense sadece GTA 5 açıkken böyle oluyor. Sistemim oyunu rahatlıkla açabilecek düzeyde. Konu hakkında bilgisi olan biri varsa yardım ederse sevinirim.

Teşekkürler.
 
Bataryayı çıkarıp sarjda oynamayı deneyin. Bataryayla ilgili olabilir.

Denedim de PC direk kapanıyor bu sefer.

Aklıma gelen 2 sebep var;
-Bataryanız miadını doldurmak üzere.
-Şarj cihazınız yeterince güç veremediği için bilgisayar tüm gücü tüketerek bataryayı şarj edemiyor.

Bataryayı çıkartıp şarj da oynamaya çalıştım da PC direk kapandı. Büyük ihtimal ikinci dediğiniz olabilir. Onunla alakalı herhangi bir çözüm biliyor musunuz? Yoksa yeni şarj aleti mi almalıyım
Ve bir şey daha eklemek istiyorum sadece GTA 5'de kapalı mekanlara girdiğim de Şarj kesiliyor.
Örneğin: Bunker, Casino veya Nightclub gibi.
 
Son düzenleme:
Daha güçlü bir şarj cihazı kullanabilirsiniz, ancak Volt (V) değerinin mevcut şarj cihazınız ile eşit olmasına dikkat edin. Ayrıca Amper (A) veya Watt (W) değerinin mevcut şarj cihazından daha yüksek olduğundan emin olun. Daha güçlü bir şarj cihazı dizüstü bilgisayarınızın ısınmasına ve benim var olabileceğini düşünmediğim farklı problemlere yol açabilir. Dolayısıyla dikkatli kullanın.

Diz üstü bilgisayarınızı sürekli %100 şarjda tutmak yerine; bir takım üretici markaların, kendi ürünleri için ürettiği programları kullanarak batarya şarj seviyenizin %50-60 aralığında kalmasını sağlayarak batarya sağlığını koruyabilirsiniz. Konuyla ilgili üretici firmayla iletişime geçebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı