GTA 5 oynatan 950 TL'lik sistem

BlackGhost

Hectopat
Daha fazla  
Düşük ayarlarda kasmadan GTA 5 oynamak mümkün mü ?

Elimde bir monitör bir kasa var , kasa 49 x 43cm gibi bir şey.

Güç kaynağı 380 W sanırım yetersiz

Not : O.C. yapamam , yapmam.

Son düzenleme:
Cevap verebilecek yardım sever bir arkadaş..

APU sistemde mi oynatmaz...

Elinizde mevcut olan tüm donanımları yazarsanız ona göre alabileceklerinizi söyleyebilirim .

Elinizde mevcut olan tüm donanımları yazarsanız ona göre alabileceklerinizi söyleyebilirim .
Fazla bir şey yok.DDR2 destekli bir anakart , 3GB RAM atı radeon x1600 birde intel core 2 duo e7200..

Max. Bütçe 1100 TL olabilir.

O sistem benimde aklıma geldi cidden elverişli bir işlemci ancak O.C. yapamam.

Teşekkür ederim ilginiz için

Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Intel Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart - Vatan Bilgisayar
GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
4 GB RAM oyunu oynatıyor ben pek sıkıntı çekmedim oynarken emin olun ki APU'dan çok daha güçlü bir sistem ve çıkan parçaları da satıp ileride bir 4 GB RAM daha takabilirsiniz veya bütçeyi arttırabilirseniz 2x4 GB alabilirsiniz size kalmış.

Bir şey soracağım 380 W yeterli mi bu sistem için ?

Ben 460W'lık kullanıyorum. Ekran kartı 60W tüketiyor , işlemci de 54W , yeterli olacaktır hiç sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…