M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 950 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 PS3 için çıkan versiyonu oynamak istiyorum, hep İngilizce videosunu çekiyorlar.
Demirpities3 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #2 Oynayamaz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2025
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 950 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 Demirpities3 dedi: Oynayamaz. Genişletmek için tıkla... Oynayanlar var onlar o videolar sahte mi?
Mazael Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 639 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #4 M3rt0o dedi: Oynayanlar var onlar o videolar sahte mi? Genişletmek için tıkla... Oynanır kardeşim. Ama emülatör kullanmak zaten PS3 sürümü eski falan uğraştırıcı olur niye düzgünce PC'den oynamıyorsun?
M3rt0o dedi: Oynayanlar var onlar o videolar sahte mi? Genişletmek için tıkla... Oynanır kardeşim. Ama emülatör kullanmak zaten PS3 sürümü eski falan uğraştırıcı olur niye düzgünce PC'den oynamıyorsun?
Demirpities3 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #5 M3rt0o dedi: Oynayanlar var onlar o videolar sahte mi? Genişletmek için tıkla... sanırsam diğer forumlarda oynanmaz diyorlar bende araştırdım doğruladım %80 oynayamaz
M3rt0o dedi: Oynayanlar var onlar o videolar sahte mi? Genişletmek için tıkla... sanırsam diğer forumlarda oynanmaz diyorlar bende araştırdım doğruladım %80 oynayamaz
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 950 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #6 Mazael dedi: Oynanır kardeşim. Ama emülatör kullanmak zaten PS3 sürümü eski falan uğraştırıcı olur niye düzgünce PC'den oynamıyorsun? Genişletmek için tıkla... PC sürümünü çok oynadım
Mazael dedi: Oynanır kardeşim. Ama emülatör kullanmak zaten PS3 sürümü eski falan uğraştırıcı olur niye düzgünce PC'den oynamıyorsun? Genişletmek için tıkla... PC sürümünü çok oynadım
Mazael Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 639 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #7 M3rt0o dedi: PC sürümünü çok oynadım. Genişletmek için tıkla... Yani zamanında kutulu şekilde falan alıp oynadım PS3 varken bende ama hiçbir farkı yok ki? Hatta eksikleri var yani.
M3rt0o dedi: PC sürümünü çok oynadım. Genişletmek için tıkla... Yani zamanında kutulu şekilde falan alıp oynadım PS3 varken bende ama hiçbir farkı yok ki? Hatta eksikleri var yani.