GTA 5, R9 270 az fps sorunu

Onur YAzıcı

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
93
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese iyi forumlar. Sorun şu benim asus r9 270 ekran kartım var. Hatta ben bir gta hayranı olarak 1 ay önce gta 5 için aldım bu ekran kartını. Herşey iyi güzel oyunda orjinal ama fps düşük. Oyun 30 fps üstündeyken bile donuyor gibi. Youtube'den bakıyorum benimle aynı ekran kartına sahip ve 60 fps alanların ayarlarına aynısını yapıyorum ama 40 ın üstüne çıkmıyor. Bunun sebebe ne olabilir ? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke en başında AMD işlemciye bulaşmadan bir i5 alarak gta 5'in keyfina baksaydınız. Gerçi sorun ekran kartındaysa i7 bile kâr etmez.
Arkadaş sistemi ilk ekran kartsız olarak kullanmıs bir süre ondan sonra kart almış Sizin dediğiniz gibi en baştan a10 7850k ve r9 270 alsa tamam haklısınız da içindeki gpu'yuda kullanmış o işlemcinin.

Hala devam ediyor. Bende bunun üstüne i5 4460 ve msi h97 gaming 3 almaya karar verdim.
Hocam birde size şey sorucam suan o sistemle league of legenfs'de kaç fps alıyorsunuz?
 
Hayır Watch Dogs'ta da aynı sorundan muzdaribim. Ekran kartının yaklaşık %70 i kullanılıyor. Oyunda işlemcinin %100 olduğunu bile gördüm ancak o anda fps 15 e düşüyor birkaç saniye sonra işlemci %90 lara düşünce 30-40 arası dalgalanıyor. Yani sorun kesinlikle işlemcide.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı