GTA 5 Rockstar Services'a bağlanmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

461750

Hectopat
RAM
Samsung&Kingston 3200 MHZ 2x8 GB
Ekran kartı
RTX 3050Ti Laptop GPU
İşlemci
i5 11400H
Oyunu başlattığımda bir türlü Rockstar Services'a bağlanamıyor, sürekli offline modda başlatıyor oyunu.

Denediğim şeyler:
-Social Club'ı kaldırıp kurmak ve bilgisayarı yeniden başlatmak
-Modemi kapatıp açmak
-Dosya doğrulama yaptım bir sıkıntı çıkmadı.
-DNS olarak 8.8.8.8-8.8.4.4 kullanıyordum onu otomatik yaptım bir faydası olmadı.

Evvelsi güne kadar bir sorun yoktu ne olduysa bugün oldu. Sabahtan beri aynı sorunu yaşıyorum, düzeltemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun zon zamanlarda var, belki son bir aydır var ve ben de yaşadım. Sorunsuz günlerde normal bir şekilde online'a bağlanabiliyorum.

Bağlanmakta sorun yaşadığımda da VPN üzerinden en yakın ülkeyi seçerek bağlanıyorum ve sorun ortadan kalkıyor.

Ancak VPN dışında kalıcı bir çözüm bulamadım, sorunun kaynağını da bilemiyorum açıkçası. Rockstar kaynaklı mı yoksa bizim internet sağlayıcısında mı bir sorun var...

Oyunu başlattığımda bir türlü Rockstar Services'a bağlanamıyor, sürekli offline modda başlatıyor oyunu.

Denediğim şeyler:
-Social Club'ı kaldırıp kurmak ve bilgisayarı yeniden başlatmak.
-Modemi kapatıp açmak.
-Dosya doğrulama yaptım bir sıkıntı çıkmadı.
-DNS olarak 8.8.8.8-8.8.4.4 kullanıyordum onu otomatik yaptım bir faydası olmadı.

Evvelsi güne kadar bir sorun yoktu ne olduysa bugün oldu. Sabahtan beri aynı sorunu yaşıyorum, düzeltemedim.

VPN ile girerseniz sorun çözülecektir. Kendi telefon internetini bilgisayara bağladığımda otomatik olarak VPN'siz düzelmişti. Bunun yüzünden internet aboneliğimi değiştirdim bu sayede kökten sorunu çözdüm. Elinizden hangisi geliyorsa onu öneririm hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun zon zamanlarda var, belki son bir aydır var ve ben de yaşadım. Sorunsuz günlerde normal bir şekilde online'a bağlanabiliyorum.

Bağlanmakta sorun yaşadığımda da VPN üzerinden en yakın ülkeyi seçerek bağlanıyorum ve sorun ortadan kalkıyor.

Ancak VPN dışında kalıcı bir çözüm bulamadım, sorunun kaynağını da bilemiyorum açıkçası. Rockstar kaynaklı mı yoksa bizim internet sağlayıcısında mı bir sorun var...
Social Club sitesine de giremiyorum. Rockstar'ın secret ban atmış olabileceği yazıyor reddit'te. Birkaç kişinin başına daha gelmiş. CGN IP yüzünden oluyorsa statik ip'e para mı vereceğiz birde of Rockstar of.

Güncelleme: Reddit'te okudukça gördüm ki genel sorun var, birçok ülkeden kişi aynı sorunu yaşıyor. Cloudflare Warp sayesinde Social Club'a ulaşabildim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı