GTA 5 roleplay videoları çekmek için hangi modlar ve programlar gerekir?

mehdikayıtmaz

Centipat
Daha fazla  
Uzun yıllardır zaten GTA 5 roleplay videoları izliyorum. Ben de böyle videolar çekmek istiyorum. Hangi modlar programlar gerekli? Yardımcı olur musunuz? Tek başıma yapacağım. Mesela oyun rotası gibi bir kanal oluşturmak istiyorum YouTube üzerinde.

Uzun yıllardır zaten GTA 5 roleplay videoları izliyorum. Ben de böyle videolar çekmek istiyorum. Hangi modlar programlar gerekli? Yardımcı olur musunuz? Tek başıma yapacağım. Mesela oyun rotası gibi bir kanal oluşturmak istiyorum YouTube üzerinde.

Online olarak oyuncular ile rol yapmak istiyorsanız FiveM var.
Onun haricinde tek başınıza GTA 5 story modunda rol yapmak istiyorsanız mod dosyaları satıyorlar (polis araçları, polis menü) hepsi toplu bir sekilde.

Hocam modları GTA 5 canlı yayını yapan kişilere denk gelirseniz sorun çoğu satıyor onlarınki genelde kaliteli oluyor bedava olanlara gore.
Onun haricinde bedava olarak mod siteleri var.

Hocam ben çok anlamıyorum bu modlardan vs youtubedede bulamadım karakter değiştirme falan oluyor onları nererede bulabilirim.

Hocam ben çok anlamıyorum bu modlardan vs youtubedede bulamadım karakter değiştirme falan oluyor onları nererede bulabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çoğu sorunun cevabı videodaki kanalda mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı