kepslok Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #1 Dün akşam GTA 5 oynayabiliyordum ama sonradan açılmadıgını fark ettim, siyah ekran verip kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2023
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.242 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #2 kepslok dedi: Dün akşam GTA 5 oynayabiliyordum ama sonradan açılmadıgını fark ettim, siyah ekran verip kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir mod kurulu mu? Artı 0 Eksi
kepslok dedi: Dün akşam GTA 5 oynayabiliyordum ama sonradan açılmadıgını fark ettim, siyah ekran verip kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir mod kurulu mu?
KS KS kepslok Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #3 Adrastos dedi: Herhangi bir mod kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hiç mod kurmadım Epic Games'ten indirmiştim önce açılıyordu sonra açılmamaya başladı 2 kere de dosyaları doğruladım ama yok açılmıyor. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Herhangi bir mod kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hiç mod kurmadım Epic Games'ten indirmiştim önce açılıyordu sonra açılmamaya başladı 2 kere de dosyaları doğruladım ama yok açılmıyor.