M Mehmetm Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 641 19 Haziran 2021 #1 Merhabalar Epic Games hesabı aldım bir arkadaştan ve GTA 5 yükledim fakat arkadaşın Social Club'te kalmış kendi hesabıma nasıl geçebilirim?
Merhabalar Epic Games hesabı aldım bir arkadaştan ve GTA 5 yükledim fakat arkadaşın Social Club'te kalmış kendi hesabıma nasıl geçebilirim?
H Hydra.X Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 683 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : İ5 10400F Anakart : Msi H510M-A PRo Ram : Curcial 8GB+32GB = 40GB DDR4 ram Ekran kartı : Msi RX 6500 Xt mech 4gb SSD : Curcial 480GB Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #2 Öyle birşey mümkün değil Artı 0 Eksi
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Haziran 2021 #3 O hesap ile o GTA V'nin Key'i birleşmişse artık olanağı yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
layisxq Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #4 Mehmetm dedi: Merhabalar Epic Games hesabı aldım bir arkadaştan ve GTA 5 yükledim fakat arkadaşın Social Club'te kalmış kendi hesabıma nasıl geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Mehmetm dedi: Merhabalar Epic Games hesabı aldım bir arkadaştan ve GTA 5 yükledim fakat arkadaşın Social Club'te kalmış kendi hesabıma nasıl geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Vallahi Social Club ile iletişime geçmen lazım sadece hesabın ismi e posta adresi ve benzeri değiştiriliyor diye biliyorum ben. Artı 0 Eksi
Mehmetm dedi: Merhabalar Epic Games hesabı aldım bir arkadaştan ve GTA 5 yükledim fakat arkadaşın Social Club'te kalmış kendi hesabıma nasıl geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Mehmetm dedi: Merhabalar Epic Games hesabı aldım bir arkadaştan ve GTA 5 yükledim fakat arkadaşın Social Club'te kalmış kendi hesabıma nasıl geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Vallahi Social Club ile iletişime geçmen lazım sadece hesabın ismi e posta adresi ve benzeri değiştiriliyor diye biliyorum ben.
C CYPLE031 Femtopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #5 layisxq dedi: Vallahi Social Club ile iletişime geçmen lazım sadece hesabın ismi e-posta adresi ve benzeri değiştiriliyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Merhaba, peki o değiştirdiğimiz o e postayla bir daha hesap açabiliyor muyuz? Artı 0 Eksi
layisxq dedi: Vallahi Social Club ile iletişime geçmen lazım sadece hesabın ismi e-posta adresi ve benzeri değiştiriliyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Merhaba, peki o değiştirdiğimiz o e postayla bir daha hesap açabiliyor muyuz?
layisxq Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 29 Haziran 2022 #6 CYPLE031 dedi: Merhaba, peki o değiştirdiğimiz o e postayla bir daha hesap açabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Yok üzgünüm. Artı 0 Eksi
CYPLE031 dedi: Merhaba, peki o değiştirdiğimiz o e postayla bir daha hesap açabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Yok üzgünüm.