H herorecep123 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2025 #1 Merhaba, GTA 5'te bir tane görev var devasa soygun görevi, eldiven bulmam lazım ama eldiven hiçbir yerde yok, nerede olabilir?
Merhaba, GTA 5'te bir tane görev var devasa soygun görevi, eldiven bulmam lazım ama eldiven hiçbir yerde yok, nerede olabilir?
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 19 Yer DE 13 Eylül 2025 #2 herorecep123 dedi: Merhaba, GTA 5'te bir tane görev var devasa soygun görevi, eldiven bulmam lazım ama eldiven hiçbir yerde yok, nerede olabilir? Genişletmek için tıkla... Görevin adını biliyor musunuz? Ona göre yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
herorecep123 dedi: Merhaba, GTA 5'te bir tane görev var devasa soygun görevi, eldiven bulmam lazım ama eldiven hiçbir yerde yok, nerede olabilir? Genişletmek için tıkla... Görevin adını biliyor musunuz? Ona göre yardımcı olabiliriz.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.724 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2025 #3 Bayağıdır GTA oynuyorumda eldiven lazım olan soygun görevi oldugunu sizden öğreniyorum eldiven satılan yerler suburban gibi yerlerde var. herorecep123 dedi: Merhaba, GTA 5'te bir tane görev var devasa soygun görevi, eldiven bulmam lazım ama eldiven hiçbir yerde yok, nerede olabilir? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bayağıdır GTA oynuyorumda eldiven lazım olan soygun görevi oldugunu sizden öğreniyorum eldiven satılan yerler suburban gibi yerlerde var. herorecep123 dedi: Merhaba, GTA 5'te bir tane görev var devasa soygun görevi, eldiven bulmam lazım ama eldiven hiçbir yerde yok, nerede olabilir? Genişletmek için tıkla...
KS KS H herorecep123 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2025 #4 biraz daha VanT0R dedi: Görevin adını biliyor musunuz? Ona göre yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... biraz daah oynuyum tekrar o bildirim gelsin görev adı yazayım ama eldiven lazım soygun için eldivende yok gibi her yerde Artı 0 Eksi
biraz daha VanT0R dedi: Görevin adını biliyor musunuz? Ona göre yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... biraz daah oynuyum tekrar o bildirim gelsin görev adı yazayım ama eldiven lazım soygun için eldivende yok gibi her yerde
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.823 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2025 #5 Sahilde satan bir yer var. Map'te gözükür. herorecep123 dedi: biraz daha biraz daah oynuyum tekrar o bildirim gelsin görev adı yazayım ama eldiven lazım soygun için eldivende yok gibi her yerde Genişletmek için tıkla... Hikaye modu mu online mı? Hikaye modu'nda öyle bir görev vardı diye hatırlıyorum evet. Artı 0 Eksi
Sahilde satan bir yer var. Map'te gözükür. herorecep123 dedi: biraz daha biraz daah oynuyum tekrar o bildirim gelsin görev adı yazayım ama eldiven lazım soygun için eldivende yok gibi her yerde Genişletmek için tıkla... Hikaye modu mu online mı? Hikaye modu'nda öyle bir görev vardı diye hatırlıyorum evet.
KS KS H herorecep123 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2025 #6 Hxrea dedi: Sahilde satan bir yer var. Map'te gözükür. Hikaye modu mu online mı? Hikaye modu'nda öyle bir görev vardı diye hatırlıyorum evet. Genişletmek için tıkla... hikaye modu maske yerinde mi vardır Artı 0 Eksi
Hxrea dedi: Sahilde satan bir yer var. Map'te gözükür. Hikaye modu mu online mı? Hikaye modu'nda öyle bir görev vardı diye hatırlıyorum evet. Genişletmek için tıkla... hikaye modu maske yerinde mi vardır
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.823 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2025 #7 herorecep123 dedi: hikaye modu maske yerinde mi vardır Genişletmek için tıkla... Evet orada eldiven'de var diye hatırlıyorum. Bir bak. Artı 0 Eksi
herorecep123 dedi: hikaye modu maske yerinde mi vardır Genişletmek için tıkla... Evet orada eldiven'de var diye hatırlıyorum. Bir bak.
KS KS H herorecep123 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2025 #8 Hxrea dedi: Evet orada eldiven'de var diye hatırlıyorum. Bir bak. Genişletmek için tıkla... 5 dk ya dönüş yaparım şuan bakmaya gidiyorum Hxrea dedi: Evet orada eldiven'de var diye hatırlıyorum. Bir bak. Genişletmek için tıkla... maalesef orda yokmuş Artı 0 Eksi
Hxrea dedi: Evet orada eldiven'de var diye hatırlıyorum. Bir bak. Genişletmek için tıkla... 5 dk ya dönüş yaparım şuan bakmaya gidiyorum Hxrea dedi: Evet orada eldiven'de var diye hatırlıyorum. Bir bak. Genişletmek için tıkla... maalesef orda yokmuş
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.823 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2025 #9 herorecep123 dedi: maalesef orda yokmuş Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam ben oradan alıyordum. Uzun zaman oldu GTA oynamayalı. Artı 0 Eksi
herorecep123 dedi: maalesef orda yokmuş Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam ben oradan alıyordum. Uzun zaman oldu GTA oynamayalı.
KS KS H herorecep123 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2025 #10 BatuFlexx dedi: Bayağıdır GTA oynuyorumda eldiven lazım olan soygun görevi oldugunu sizden öğreniyorum eldiven satılan yerler suburban gibi yerlerde var. Genişletmek için tıkla... eldivenli takımda olur farketmez ama görevde istiyor Artı 0 Eksi
BatuFlexx dedi: Bayağıdır GTA oynuyorumda eldiven lazım olan soygun görevi oldugunu sizden öğreniyorum eldiven satılan yerler suburban gibi yerlerde var. Genişletmek için tıkla... eldivenli takımda olur farketmez ama görevde istiyor