GTA 5 Steam mi daha iyi Epic mi?

Metehan7474

Femtopat
Daha fazla  
Bu GTA 5'i Epic'ten 370 TL'ye aldım ama sıkıntı çıkarır diye şüpheleniyorum sizce Steam'den almak daha mı mantıklı yoksa iade etmeyeyim Epic'ten mi oynamalıyım? Arada 130 TL oynuyor Steam'de 14.98 dolar. Epic'te satın aldım ama iade etme şansım var ayın 16'sında indirim bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu GTA 5'i Epic'ten 370 TL'ye aldım ama sıkıntı çıkarır diye şüpheleniyorum sizce Steam'den almak daha mı mantıklı yoksa iade etmeyeyim Epic'ten mi oynamalıyım? Arada 130 TL oynuyor Steam'de 14.98 dolar. Epic'te satın aldım ama iade etme şansım var ayın 16'sında indirim bitiyor.

10-20 lira fark olsa Steam'den alın derim ama 130TL için gerek yok. Epic de işinizi görür.

arkadaşlar bilmediğim için sormaktayım steam veya epic den aldığımız oyunda nasıl bir fark olabiliyor insanlar neden sürekli steamden almak istiyor
Hiçbir fark olmuyor, kullanıcıların büyük bir çoğunluğunun Steam üzerinden satın almak istemesinin sebebi, geçmişten bugüne kadar birçok oyunu Steam üzerinden almış olmaları, kütüphanelerini tek bir yerde toplamak istemeleri ve profillerini özelleştirmeleridir. Genel olarak bu sebepler en azından. Bunun dışında istemcinin diğer rakiplerine oranla çok daha stabil çalışması gibi durumlarda var, bunların dışında oyun açısından fark yok.

Arkadaşlar bilmediğim için sormaktayım Steam veya Epic'den aldığımız oyunda nasıl bir fark olabiliyor insanlar neden sürekli Steam'den almak istiyor.

Şu an ben Steam'den aldım Epic'ten iade edip çünkü neredeyse bütün oyunlarım Steam'de ve 1 oyun için Epic'i seçmedim ve bazı konulara baktım sitelerde Epic'te çökme ihtimali var diye gördüm denemedim ama ve ayrıyeten Epic'i hiç kullanmadığım için Steam'ı tercih ettim ama Epic çok da sıkıntı çıkarmıyor gibi yani benim gördüğümce ve Steam'de şöyle bir şey var Steam Link'ten telefon ile oynama imkanı ve neredeyse 3 saatte yükledim GTA'yı kısacası Steam'de çok az daha özellik var o kadar yoksa oyun aynı oyun bir de Steam interneti daha hızlı kullandığı için indirme hızınında etkisi var gerisi PC'nin işi.

Hiçbir fark olmuyor, kullanıcıların büyük bir çoğunluğunun Steam üzerinden satın almak istemesinin sebebi, geçmişten bugüne kadar birçok oyunu Steam üzerinden almış olmaları, kütüphanelerini tek bir yerde toplamak istemeleri ve profillerini özelleştirmeleridir. Genel olarak bu sebepler en azından. Bunun dışında istemcinin diğer rakiplerine oranla çok daha stabil çalışması gibi durumlarda var, bunların dışında oyun açısından fark yok.
Hocam size bir konu daha danışacağım GTA 5 Epicden indirdim oyunun yüzde 40 a kadar geldim şuana kadar hiçbir kasma vs yoktu PC de bu oyun için gayet yeterli zaten , birden kasmaya ve fps drop olmaya başladı anlamsız bir şekilde neden olabilir bir bilgin var mı ?

Hocam size bir konu daha danışacağım GTA 5 Epic'den indirdim oyunun yüzde 40'a kadar geldim şu ana kadar hiçbir kasma vs yoktu PC de bu oyun için gayet yeterli zaten, birden kasmaya ve FPS düşmesi olmaya başladı anlamsız bir şekilde neden olabilir bir bilgin var mı?

Çok bir bilgim yok ama ya senin internetinden kaynaklı olabilir veya bilgisayar yavaşlamış olabilir ısındıysa ve içinde toz birikmişse veya sunuculardan kaynaklı olabilir harici bir bilgim yok ama araştırırsan net bir bilgi bulabilirsin diye düşünüyorum hatta bu konu hakkında bir soru oluştur bilen biri olursa yazar bildiğim kadarını yazdım ( senin GTA güncell olmayabilir de) iyi akşamlar.

Hocam size bir konu daha danışacağım GTA 5 Epicden indirdim oyunun yüzde 40 a kadar geldim şuana kadar hiçbir kasma vs yoktu PC de bu oyun için gayet yeterli zaten , birden kasmaya ve fps drop olmaya başladı anlamsız bir şekilde neden olabilir bir bilgin var mı ?
Oyun ayarları değişmiş olabilir, kontrol sağlayın lütfen. Ayrıca sisteminizdeki parçaların ısı değerleri ve kullanım yüzdelerine de göz atın. Durumun Epic Games ile ilgisi olduğunu sanmıyorum, muhtemelen de çözemeyeceğiniz bir şey değildir.

Oyun ayarları değişmiş olabilir, kontrol sağlayın lütfen. Ayrıca sisteminizdeki parçaların ısı değerleri ve kullanım yüzdelerine de göz atın. Durumun Epic Games ile ilgisi olduğunu sanmıyorum, muhtemelen de çözemeyeceğiniz bir şey değildir.
Hocam çok garip durup dururken kasmaya başladı halbuki daha grafikli oyunlarda kasmıyordu ve gta 5 de de oyunun yüzde 40 ına kadar hiç kasmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı