emreeyz Decapat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 108 26 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi GTA 5 Steam versiyonunu almak istiyorum fakat çok pahalı. Ne zaman indirime girer? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi GTA 5 Steam versiyonunu almak istiyorum fakat çok pahalı. Ne zaman indirime girer?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Mayıs 2021 #2 emreeyz dedi: Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi GTA 5 Steam versiyonunu almak istiyorum fakat çok pahalı. Ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Yarın açık dünya indirimleri olacak. O zaman girebilir.
emreeyz dedi: Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi GTA 5 Steam versiyonunu almak istiyorum fakat çok pahalı. Ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Yarın açık dünya indirimleri olacak. O zaman girebilir.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Mayıs 2021 #3 Kanka adam Steam versiyonunu almak istiyorum diyor. Ne Epic Games'i?
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #4 emreeyz dedi: Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi GTA 5 Steam versiyonunu almak istiyorum fakat çok pahalı. Ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yarın girer. Açık dünya indirimi var. Çoğunlukla 80 TL'ye düşüyor.
emreeyz dedi: Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi GTA 5 Steam versiyonunu almak istiyorum fakat çok pahalı. Ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yarın girer. Açık dünya indirimi var. Çoğunlukla 80 TL'ye düşüyor.
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 26 Mayıs 2021 #5 RUSHTOB dedi: Kanka adam Steam versiyonunu almak istiyorum diyor. Ne Epic Games'i? Genişletmek için tıkla... İkiside aynı sunucularda ve aynı oyun değil mi?
RUSHTOB dedi: Kanka adam Steam versiyonunu almak istiyorum diyor. Ne Epic Games'i? Genişletmek için tıkla... İkiside aynı sunucularda ve aynı oyun değil mi?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Mayıs 2021 #6 KannHeil dedi: İkiside aynı sunucularda ve aynı oyun değil mi? Genişletmek için tıkla... Kanka anlamıyor musunuz? Adam Steam versiyonunu almak istiyorum diyor. Belki ailesi Epic Games'e güvenmiyordur. Konuyu boşuna kirletmeyin. Soru sordu cevabı verdim bitti.
KannHeil dedi: İkiside aynı sunucularda ve aynı oyun değil mi? Genişletmek için tıkla... Kanka anlamıyor musunuz? Adam Steam versiyonunu almak istiyorum diyor. Belki ailesi Epic Games'e güvenmiyordur. Konuyu boşuna kirletmeyin. Soru sordu cevabı verdim bitti.
emreeyz Decapat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 108 26 Mayıs 2021 #7 RUSHTOB dedi: Kanka anlamıyor musunuz? Adam Steam versiyonunu almak istiyorum diyor. Belki ailesi Epic Games'e güvenmiyordur. Konuyu boşuna kirletmeyin. Soru sordu cevabı verdim bitti. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. HalePlace dedi: Büyük ihtimal yarın girer. Açık dünya indirimi var. Çoğunlukla 80 TL'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimlerinde daha mı ucuz oluyor?
RUSHTOB dedi: Kanka anlamıyor musunuz? Adam Steam versiyonunu almak istiyorum diyor. Belki ailesi Epic Games'e güvenmiyordur. Konuyu boşuna kirletmeyin. Soru sordu cevabı verdim bitti. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. HalePlace dedi: Büyük ihtimal yarın girer. Açık dünya indirimi var. Çoğunlukla 80 TL'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimlerinde daha mı ucuz oluyor?