GTA 5 Steam'den mi Epic'ten mi satın alınmalı?

deathred

Hectopat
Makaleler
1
Selam. GTA 5 şu an Epic'te 85TL Steam'de işte 75 gibi bir şey. Paket olarak anlamadım. Ne oluyor? Önce bunu açıklarsanız sevinirim.

Bir de GTA 5'e 85 TL vermek mantıklı mı?
Sistemim:
8 GB RAM 1333MHz
SanDisk 240GB SSD
i5 3210M
GT630M 1GB
GTA 4 fena değildi oynadığım zaman.

Yanlış hatırlamiyorsam ikisi de aynı paket direkt Steam'den al Epic can yakar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Steam'den almak daha mantikli 75TL'ye üstüne bir paket geliyor Online için. (Fakat bu sistemle düşük fps ve kaplama sorunları yaşayacaksın)

Epic'ten almaya karar verirseniz GTA'ya ek birçok popüler oyunun bulunduğu tüm bilgilerin değiştirildiği hesaplar mevcut forumları ve 2. el oyun satışı yapan siteleri incelemenizi öneririm.

Bende Epic'in verdiği bedava GTA 5 var. Premium Edition'du sanırım en yüksek paketi. Epic ile Steam arasında ne fark var mesela bilmediğimden soruyorum.

Oyun aynı oyun ama arayüz başarım gibi şeyler için çıldırıyor millet

Bende Epic'in verdiği bedava GTA 5 var. Premium Edition'du sanırım en yüksek paketi. Epic ile Steam arasında ne fark var mesela bilmediğimden soruyorum.

Oyun açısından fark yok sadece görsellik ve görüntü açısından millet bazı oyunlara 50-100 TL daha fazla veriyor garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…