GTA 5 Summer Update'ten sonra kasmaya başladı

ereenx

Centipat
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Ben bu GTA 5'in Summer Update'ini... neyse, ağızımı bozmayacağım. Peki neden benim için kötü geldi bu update? Biliyorsunuz arkadaşlar oyuna her update gelince oyunun GB'tı daha çok artıyor. Bu update gelmeden önce GTA 5 çok güzel su gibi akıyordu ama bu update gelince oyunum kasmaya başladı. :( Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Bana cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden hepinize teşekkürler. :)

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Ben bu GTA 5'in Summer Update'ini... neyse, ağızımı bozmayacağım. Peki neden benim için kötü geldi bu update? Biliyorsunuz arkadaşlar oyuna her update gelince oyunun GB'tı daha çok artıyor. Bu update gelmeden önce GTA 5 çok güzel su gibi akıyordu ama bu update gelince oyunum kasmaya başladı. :( Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Bana cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden hepinize teşekkürler. :)

Kenar yumuşatmayı biraz düşürmeyi deneyin.

Sistem özellikleriniz nedir? Ayarları düşürerek dener misiniz oynamayı.
Bunu kaç kez yaptım desem hatırlamıyorum ama ekran çözünürlüğünü bile pixel olana kadar denedim ayarları okadar düşürdüm ki inanamazsın.
Kenar yumuşatmayı biraz düşürmeyi deneyin.
Deneyeceğim kardeşim.
Eski Rockstar yok artık. Geçenlerde RDR2'yi de bozdular.
Bencede..

Hocam kar gelince tabi oyundaki efeklerde degişti bunun haricindede kaynak kullanımı artı kış bitikten sonra düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı