GTA 5 Text roleplay sunucu önerisi

Daha fazla  
SA:MP ortamından GTA V'ye geçmiş biri olarak sesli Roleplay'i tercih etmiyorum, text üzerine kurulu sunucular her zaman daha iyi oluyor fakat GTA World Türkiye harici text tabanlı bir sunucu bulamadım doğru düzgün. GTA World Türkiye ise karakter başvuruma 3 gündür bakmıyor, bildiğiniz kaliteli text tabanlı bir roleplay sunucusu var mı?

Rina roleplaya gelmeni tercih ederim kendisi SA:MP'ın zirvesine ulaştı ayrıca kodlaması gerçekten mükemmel SA:MP'ın oyuncu kitlesini GTA 5dekiyle aynı olmayacak.

GNT Roleplay de var, yeni açılacak ne zaman bilmiyorum ama Beta'da oynuyorum bayağı iyi sistemleri falan var. Yönetim ekibi de samp döneminde bayağı popüler sağlam birlik yönetmiş elemanlar

Vice Online. Sistem ve mentalite olarak iyi anlamda alışılmışın dışında. Kapalı beta dönemi olmasına rağmen uzun yıllar sonra GTA V üzerinde keyifle rol yapacağımı düşünüyorum. Çok derine inip uzatmayacağım, biraz göz gezdirirseniz çoğunuz katılacaktır.

Biraz fazla zaman almış, yine de fikrimi belirteyim. Sakın ola ki rina RP'ye düşmeyin. DM sunucusudur kendileri. Vice Online'a bakabilirsiniz, her sokakta bir sosyal RP mevcut, ayrıca ekonomisi çok zor. Sormadınız ama sadece RP yapmak istiyorsanız MTA oynamayınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı