GTA 5 Tüm Detaylarda Aynı FPS Oluyor

Makaleler
10
Yer
Muğla
Daha fazla  
Profil Kapağı
1526212193
Casper Nirvana CSY dizüstü bilgisayarım var. GT745M ve i7 4702MQ işlemcisi var. GTA V aldım G2A'dan. Orjinal yani. Ama anlamadığım bir şey var. Oyunu ne olursa olsun 24-30 FPS arası oynuyorum. Bütün grafikleri normal yapınca da 24-30 FPS arası alıyorum tüm ayarları. High yapınca da 1600x900 çözünürlükte monitöre bağlayıp denedim yine aynı şey. Oyun oynarken GPU 95-97 dereceye CPU 88-91 dereceye çıkıyor. Youtube'de aynı özelliklere sahip dizüstü bilgisayar ile 40-50 FPS oynayabilenler var. Benim durumum neden böyle anlayabilmiş değilim. Nasıl çözeceğim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper Nirvana CSY.
GT 745M
İ7 4702MQ
2x4 Elixir 1333 Mhz Ram.
Nvidia'nın kendi sitesinden en son güncellemeleri indirdim. Oyun orjinal. Oyunu farklı çözünürlükte denedim, farklı ayarlarda denedim yok. Hep 24-30 FPS arası geliyor. Sadece textureyi very higha alınca FPS bazen 20 ye düşüyor.

Çözüldü: Biosu güncelleyip monitörü değiştirince sorunum düzeldi.

BİOS ile çözmüş olabilirsiniz fakat sıcaklık değerleri normal değil. Yine performans düşüşü yaşarsın o sıcaklıklarla. Macun değiş, temizle, gerekliyse harici soğutucu al. Sıcaklıklar çok fazla.

Zaten temizleyeli 2-3 ay falan oluyor. Çok değil yani. PC yi satmaya çalışıyorum. Satamazsam soğutucu alıcam. Ama Casper bir dizüstü için bence sıcaklıklar gayet normal. Hele 97 lerden 88 e gerileyince mutlu oldum :D. Ama yinede arada 95 lere yine fırlıyor. Dediğim gibi sağlam bir soğutucu almak lazım. El yapımı soğutucu yapıcam sanırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı