okto30 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar oyunu game Pass üzerinden oynuyorum, o yüzden normal yama yapma yöntemi ile olmuyor. Sizin bildiğiniz bir çözüm var mı?
Arkadaşlar oyunu game Pass üzerinden oynuyorum, o yüzden normal yama yapma yöntemi ile olmuyor. Sizin bildiğiniz bir çözüm var mı?
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.585 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #2 okto30 dedi: Arkadaşlar oyunu game Pass üzerinden oynuyorum, o yüzden normal yama yapma yöntemi ile olmuyor. Sizin bildiğiniz bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
okto30 dedi: Arkadaşlar oyunu game Pass üzerinden oynuyorum, o yüzden normal yama yapma yöntemi ile olmuyor. Sizin bildiğiniz bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
okto30 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #3 swaghos dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam birçok video izledim hatta ilk izlediğim buydu ama olmadı Game Pass yüzünden bunun olduğunu düşünüyorum.
swaghos dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam birçok video izledim hatta ilk izlediğim buydu ama olmadı Game Pass yüzünden bunun olduğunu düşünüyorum.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.585 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #4 okto30 dedi: Yok hocam birçok video izledim hatta ilk izlediğim buydu ama olmadı Game Pass yüzünden bunun olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu denedinizmi hocam?
okto30 dedi: Yok hocam birçok video izledim hatta ilk izlediğim buydu ama olmadı Game Pass yüzünden bunun olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu denedinizmi hocam?