Ehiyyy Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 152 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #11 Online oyuna yama ile girersen perma ban yersin. 5 senelik konuyu hortlattın
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2020 #12 caquash dedi: Türkçe yama kurunca orijinal oyunda sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Orijinal oyunda hikaye modunu oynayabilirsin ama çok oyunculu modu oynayamazsın.
caquash dedi: Türkçe yama kurunca orijinal oyunda sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Orijinal oyunda hikaye modunu oynayabilirsin ama çok oyunculu modu oynayamazsın.
caquash Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 281 Çözümler 1 21 Mayıs 2020 #13 5 Senelik konuyu hortlatmak forum kurallarına aykırı mı neden uyarı aldım anlamadım, sorum başlıkla alakalıydı, ayrıca zilyon tane GTA 5 konu başlığı zaten var bir de ben mi ekliyeyim. Bu arada cevaplar için teşekkürler.
5 Senelik konuyu hortlatmak forum kurallarına aykırı mı neden uyarı aldım anlamadım, sorum başlıkla alakalıydı, ayrıca zilyon tane GTA 5 konu başlığı zaten var bir de ben mi ekliyeyim. Bu arada cevaplar için teşekkürler.