ibtofe Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 Epic Games hesabımdan GTA 5 oynuyorum, arkadaşıma da Steam hesabımdaki RDR2'yi verdim. Aynı anda oyuna girersek ban yeme gibi bir ihtimal var mı?
Epic Games hesabımdan GTA 5 oynuyorum, arkadaşıma da Steam hesabımdaki RDR2'yi verdim. Aynı anda oyuna girersek ban yeme gibi bir ihtimal var mı?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 20 Nisan 2024 #2 Ban sebebi değil.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 20 Nisan 2024 #3 ibtofe dedi: Epic Games hesabımdan GTA 5 oynuyorum, arkadaşıma da Steam hesabımdaki RDR2'yi verdim. Aynı anda oyuna girersek ban yeme gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. En kötü oyun açılmaz birinizde. Aynı social hesabına bağlıysdanız.
ibtofe dedi: Epic Games hesabımdan GTA 5 oynuyorum, arkadaşıma da Steam hesabımdaki RDR2'yi verdim. Aynı anda oyuna girersek ban yeme gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. En kötü oyun açılmaz birinizde. Aynı social hesabına bağlıysdanız.
sywlia Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #4 Arkadasiniz ödünç aldiysa ve arkasinizin kendi Rockstar hesabi varsa bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum ama garanti veremem.
Arkadasiniz ödünç aldiysa ve arkasinizin kendi Rockstar hesabi varsa bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum ama garanti veremem.