GTA 5 yıllar sonra Mobile mi geliyor?

Oyun PS3 de 17GB başka soru?
Eee? 17 GB olsa bile çoğu mobil cihazın hafızası yetmez. Ayrıca RAGE oyun motorunu nasıl mobile portlayacaklar? Sadece hafızadan bakma.

Eee? 17 GB olsa bile çoğu mobil cihazın hafızası yetmez. Ayrıca rage oyun motorunu nasıl Mobile portlayacaklar? Sadece hafızadan bakma.

Ne Ee'si? 17 GB artık çok bir şey ifade etmiyor. Ayrıca artık mesela telefonlardan yeni nesil oyunlar oynayabiliyoruz örnekler vereyim Death Stranding, Resident Evil Village ve Assassin's Creed Mirage gibi oyunları ter temiz oynatabiliyor. Bunlar yeni çıkmış oyunlar bir de ha 2013 yılındaki oyunu orta veya üst segment telefonlarda çatır çatır oynatır grafik ve çözünürlükten kısıp.

Ne Ee'si? 17 GB artık çok bir şey ifade etmiyor. Ayrıca artık mesela telefonlardan yeni nesil oyunlar oynayabiliyoruz örnekler vereyim Death Stranding, Resident Evil Village ve Assassin's Creed Mirage gibi oyunları ter temiz oynatabiliyor. Bunlar yeni çıkmış oyunlar bir de ha 2013 yılındaki oyunu orta veya üst segment telefonlarda çatır çatır oynatır grafik ve çözünürlükten kısıp.
Oyun motorunu nasıl halledeceksin diyorum?

Bende sana diyorum ki telefona yeni nesil oyunları akıcı şekilde çıkartan şirketler onunda yolunu bulur diyorum anlıyor musun?
O zaman piyasada olan zibilyon tane kalitesiz mobil oyundan farkı kalmaz. Gidip Unity ile oyun yaparsa ne kadar iyi olur? Farklı oyun motorları var ancak örnek verdim. Ayrıca oyun motorunu değiştirmek gibi zahmetli bir işe girmezler. Bu kadar para harcayacaklarını düşünmüyorum. Zaten GTA 6 telaşı varken neden üstüne birde mobil oyun çıkartsınlar? Yıllardır aynı iddiayı ortaya atıyorlar. Sizde yıllardır aynı iddiaya sazanlama bir şekilde atlıyorsunuz. :D

O zaman piyasada olan zibilyon tane kalitesiz mobil oyundan farkı kalmaz. Gidip Unity ile oyun yaparsa ne kadar iyi olur? Farklı oyun motorları var ancak örnek verdim. Ayrıca oyun motorunu değiştirmek gibi zahmetli bir işe girmezler. Bu kadar para harcayacaklarını düşünmüyorum. Zaten GTA 6 telaşı varken neden üstüne bir de mobil oyun çıkartsınlar? Yıllardır aynı iddiayı ortaya atıyorlar. Sizde yıllardır aynı iddiaya sazanlama bir şekilde atlıyorsunuz. :D

Ben kesin çıksın, şu şirket çıkarsın, bu şirket yapsın, kaliteli yapsın kötü yapsın demiyorum. Oyunun isterlerse Mobile çıkaracaklarını söylüyorum ve eğer çıkarırsa nasıl olur nasıl çıkar hakkında biraz teori ürettim. Sazanlıkla ne alaksı var şimdi ben kesin çıkacak şu zaman çıkacak bu zaman çıkacak demiyorum herhalde gta 6 varken uğraşmazlar yazdıklarımı okuyorsan eğer, benim bunu dediğime inanıyosan asıl sen sazansın.

Ben kesin çıksın, şu şirket çıkarsın, bu şirket yapsın, kaliteli yapsın kötü yapsın demiyorum. Oyunun isterlerse Mobile çıkaracaklarını söylüyorum ve eğer çıkarırsa nasıl olur nasıl çıkar hakkında biraz teori ürettim. Sazanlıkla ne alaksı var şimdi ben kesin çıkacak şu zaman çıkacak bu zaman çıkacak demiyorum herhalde gta 6 varken uğraşmazlar yazdıklarımı okuyorsan eğer, benim bunu dediğime inanıyosan asıl sen sazansın.
Dediklerine zaten inanmıyorum. Ayrıca oyunu çıkartma kararı alırlarsa kökten oyun motorunu değiştirmek zorunda kalacaklar. Bu da zahmet ister. Aşırı maaliyetli bir iş ister. Ha illa RAGE oyun motorunu kullanacağım diyorlarsa, kullansınlar. Ancak ne kadar cihaz kaldırır emin değilim. IPhone 15 Pro Max veya S24 Ultra fark etmez. Yine de kaldırmaz.

Dediklerine zaten inanmıyorum. Ayrıca oyunu çıkartma kararı alırlarsa kökten oyun motorunu değiştirmek zorunda kalacaklar. Bu da zahmet ister. Aşırı maaliyetli bir iş ister. Ha illa rage oyun motorunu kullanacağım diyorlarsa, kullansınlar. Ancak ne kadar cihaz kaldırır emin değilim. iPhone 15 Pro Max veya S24 Ultra fark etmez. Yine de kaldırmaz.

Telefonlar bir noktadan sonra o kadar güçleneceklerki (Android dahil ) orta segment PC'ler kadar iyi olacak ama şimdi pek zamanı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı